Zanimljivosti

Građani biraju šta će da "KUPUJU": OVAJ GRAD u SRBIJI dobija svoju TABLU "MONOPOLA"!

Photo:

Prilika koja se ne propušta!

Novosađani narednih mesec dana imaju priliku da učestvuju u kreiranju igre "Monopol Novi Sad" i da svojim glasom daju predlog za omiljena popularna mesta, znamenitosti i ulice, koja će se naći na tabli.

Na Fejsbuk stranici "Monopol Srbija" www.facebook.com/monopolyserbia/ građani mogu da daju predloge za polja na tabli najpopularnije drušvene igre gde će se naći detalji i vizuelni prikazi koji se povezuju sa glavnim gradom Vojvodine.

"Očekujemo da će Novosađani glasati za najznačajnije stvari iz Novog Sada, koje su važne u oblasti kulture, turizma, umetnosti, sporta, trgovine", kaže direktor razvoja firme "Winning Moves" Lazar Vuković.

Monopol je prepoznao Novi Sad kao važnu destinaciju, a sada su građani na potezu da svojim glasom odrede poziciju na tabli.Foto: Promo

"Izuzetno nam je drago što je EXIT festival bio među prvim organizacijama koje su podržale prvobitno izdanje Monopola Srbija, a zatim i novosadsko izdanje jedne od omiljenih društvenih igara na svetu. Nadamo se da će EXIT, koji je i nosilac titule "Najbolji veliki evropski festival", za svoj 18. rođendan dobiti svoje polje na novosadskoj tabli Monopola, kao jedan od simbola našeg grada, a očekujemo da će mnoge generacije stasati gradeći crvene hotelčiće na našem polju, biće nam potrebni s obzirom na broj turista koje planiramo da dovedemo u narednim godinama", kaže Bojana Kozomora, PR EXIT-a.

"Monopol"utiče na razvoj kreativnosti i takmičarskog duha, kao i snalažljivosti igrača, te će tako Monopol Novi Sad doprineti boljem upoznavanju buduće prestonice kulture.

"Monopol ima određenu vrstu metafore, uči ljude koliko je važno ulaganje, jer ulaganjem u određenu nekretninu podižete vrednost iste u ekonomskom, političkom, socijalnom i kulturološkom smislu, što je slično i samom projektu Evropske prestonice kulture. Čim se "Monopol" odlučio da za svoje novo izdanje odabere upravo Novi Sad, pokazuje da se naš grad već pozicionirao i da je to zapravo brendiranje destinacija na kojem mi treba da radimo, jer kad imamo grad koji ima jedan od najboljih svetskih festivala i koji je ujedno i Evropska prestonica culture i Omladinska prestonica Evrope, to je svakako destinacija koja se ne zaobilazi", kaže Nemanja Milenković direktor fondacije "Novi Sad 2021".

"Monopol Novi Sad" biće pušten u prodaju u septembru ove godine.

OVO PITANJE na PISA testu MUČI osnovce u Srbiji: DA LI VI ZNATE ODGOVOR?

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh