Zanimljivosti

Neverovatna reakcija žene kojoj je rečeno da se pokrije dok doji dete (FOTO)

Photo: Pixabay

Već dugi niz godina pedijatri ističu prednosti dojenja kada je u pitanju zdravlje bebe.

Dok jedni zdušno podržavaju dojenje dece u javnosti, ima i onih koji ne gledaju baš blagonaklono na ovaj sasvim prirodan vid ishrane novorođenčeta.

U krajnje neprijatnoj situaciji našla se jedna mlada mama, koda je pokušala da nahrani dete u restoranu. U trenutku kada je počela da doji, prišao joj je nepoznati muškarac i poručio joj da se pokrije. Žena je njegovu molbu uslišila na krajnje originalan način, kojim je ujedno poslala jasnu poruku svima kojima dojenje u javnosti smeta.

Zašto ne smete reći “nazdravlje” kad neko kine? Svi koristimo ovu frazu, a zapravo je potpuno pogrešna

Njena reakcija zabeležena je fotoaparatom i postala je hit na društvenim mrežama.

"Čerki mog prijatelja su rekli da se pokrije dok hrani dete, pa je to i uradila", napisala je na Fejsbuku Karol Lokvud i dodala: "Nikad je nisam upoznala, ali mislim da je fenomenalna!”

Lokvud je napomenula kako joj je dosta ljudi koji posramljuju žene koje hrane decu na javnom mestu.

"Bilo je 35 stepeni i ekstremno vlažno, a fotografija nije iz muslimanske zemlje u kojoj bi to značilo nepoštivanje tradicije", dodala je ona.

Da u ovome nema ama baš ničega lošeg ili sramnog dokaz su brojne javne ličnosti, odnosno poznate mame, koje zagovaraju dojenje u javnosti, koje među kojima su se našle Liv Tajler, Tamara Eklston,  Žizel Bundšen.

Strašno je gledati: Piton krenuo za devojčicom, a kad se okrenula ka njemu usledio je šok (VIDEO)

Izvor: BKTVNews/Maja Podraščanin
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh