Ekonomija

Sanjate o poslu u Nemačkoj? Prijavite se na ovaj zvaničan konkurs nemačke i srpske privredne komore!

Photo: arh

Ovo je velika šansa i za srpske privrednike, i za radnike koji žele da rade u inostranstvu, a najbolje od svega: potpuno je legalno!

Projekat će se održati 30. marta 2017. godine u PKS. Kako je saopštila Nemačko-srpska privredna komora, cilj je da se odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije.

Rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 1. mart 2017. godine.

Projekat organizuje AHK Srbija u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Industrijsko-trgovinskom komorom grada Dortmunda, nemačkim Udruženjem za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva.

"Srpskim privrednicima se pruža šansa da se predstave nemačkim kompanijama, uspostave nove kontakte i prošire svoje poslovanje i na nemačko tržište", navodi se u saopštenju.

Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici 22 kompanije iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Ponuda veka! Poznati srpski biznismen nudi posao i platu od 2000 evra, ali ne može radnike da nađe!

Izvor: Beta
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh