Društvo

Incident u "Upitniku" na RTS-u, pale teške reči! "Jovanović želi da ROSU dođe u Beograd, a političke protivnike vešati o bandere!" (VIDEO)

Photo: RTS/Printscreen

"Za razliku od DSS koji je na Kosovu i Metohiji osvojio 174 glasa, Srpska lista je dobila podršku 90 odsto Srba sa KiM, i to najbolje oslikava političku snagu i kredibilitet."

Srpska lista je saopštila da su večerašnji vulgarni napad i pretnje izrečene potpredsedniku Srpske liste Igoru Simiću u emisiji Upitnik na Radioteleviziji Srbije od strane predsednika DS S Miloša Jovanovića najbolji dokaz koliko DS S brine i o Srbima na Kosovu i Metohiji i o tom nacionalnom pitanju.

"Želja Jovanovića da ROSU dođe u Beograd i pokušaj da se brutalni napad na direktora Kancelarije za Kosova i Metohije Marka Ðurića predstavi kao šala vredna podsmeha je bedni odraz propale politike DSS", navodi se u saopštenju i dodaje.

Srbi s Kosova u Vašingtonu: Amerika da poboljša bezbednost u južnoj srpskoj pokrajini!

"Pretnje da će političke protivnike vešati o bandere, uvrede, psovanje majke, to je ono što Miloš Jovanović i DSS nude građanima Srbije i ova emisija je pokazala koliko predstavnici opozicije imaju nameru da se bore i za Kosovo i Metohiju i za bolju Srbiju".

Priština: Dijalog Vučića i Tačija 27. juna; Beograd: Mi o tome ništa ne znamo!

Za razliku od DSS koji je na Kosovu i Metohiji osvojio 174 glasa, Srpska lista je dobila podršku 90 odsto Srba sa KiM, i to najbolje oslikava političku snagu i kredibilitet.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: Tanjug/BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh