Društvo

Preminula beba rukometaša Nedeljka Jovanovića

Photo: Printscreen/Youtube

Prevremeno rođena beba rukometaša Nedeljka Jovanovića preminula je u noći između utorka i srede u Ginekološko-akušerskoj klinici Višegradskoj.

Beba je rođena u 22. nedelji sa svega 600 grama, a kako prenose mediji, lekari su dali sve od sebe kako bi dete održali u životu, reanimirali su je, ali u tome ipak nisu uspeli.

Verenica rukometaša je zbog komplikacija i pobačaja koji joj je pretio u petak prošle nedelje iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradsku. I pored sve terapije koju je dobila, prevrmeni porođaj je krenuo tokom noći u nedelju.

Tada je i počela drama, kada je rukometaš Jovanović došao do porodilišta, pokušao da razvali vrata, a kada je uspeo da uđe, vikao je i krivio lekare. Čak je ušao i u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

On je lekare nazivao pogrdnim imenima i okrivio ih da su mu ubili dete.

Zbog toga je danas Nedeljko Jovanović bio saslušan u policiji. On je priznao da je pogrešio i sve vreme se izvinjavao zbog haosa koji je napravio u nedelju uveče.

Tvrdio je da mu je život deteta i supruge bio najvažniji, pa je zato tako odreagovao.

Tragedija u Čenti: Žena nastrdala u sudaru automobila i kamiona

Policija će izveštaj predati Tužilaštvu, koje treba da proceni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Izazvao incident u Kliničkom centru: Uhapšen sin Sinana Sakića

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh