Društvo

Prvi put učestvovao u "Uzmi račun i pobedi"! Imre Baranji dobio dupleks stan u Novom Sadu: Nikad u životu ništa nisam dobio, žena mi plače!

Photo: Printscreen

"Moja supruga je poslala oko 20 koverti, šef mi je javio srećnu vest!"

Srećni dobitnik dupleksa od 116,53 kvadrata u Novom Sadu je Imre Baranji (59) iz Bačkog Gradišta.

Imre nije pratio izvlačenje, sedeo je sa sinovima koji su došli u posetu iz inostranstva, a srećnu vest javio mu je njegov šef iz Bečeja.

FOTO: RTS/Printscreen

"Telefoni zvone non-stop, ne možemo da verujemo. Kada mi je šef javio, nisam mogao da verujem", priča ushićen Imre.

Njegova supruga poslala je oko 20 koverti, ali kako kaže nisu očekivali da će baš njihova koverta biti izvučena.

"Evo žena plače. Srećni smo zaista i veoma uzbuđeni. Stvarno nikada u životu ništa nismo dobili do sada. Ne možemo da poverujemo. Mi se uvek nadamo kad su neke nagradne igre u pitanju, al nikad ne dobijemo ništa. Nada poslednja umire, eto sad teku suze radosnice. Još uvek nemamo planove u vezi dobijenog stana, to je sad teško reći. Prvo treba da poverujemo u sve to, pa ćemo videti šta ćemo", srećan je dobitnik dupleksa u Novom Sadu:

"Izgleda da ipak ima nekog tamo gore."

FOTO: RTS/Printscreen

"Nisam gledao televiziju pošto su ženi i meni došli sinovi pa smo razgovarali, nisam se uopšte nadao da mogu da budem izvučen, čak ni za novčane nagrade, a kamoli za stan. I to onaj koji se nalazi oko 40 kilometara od nas",vidno uzbuđen i još uvek nesvestan da je postao jedan od najsrećnijih ljudi u Srbiji ispričao je svoj prvi utisak kao srećni dobitnik.

Imre je prvi put igrao ovu nagradnu igru.

"Još ne znamo šta ćemo da uradimo sa nagradom, sve je ovo veliki šok. Puna nam je kuća prijatelja, članova porodice, poznanika i svi žele da čestitaju i da slave sa nama. Telefon ne prestaje da zvoni", zaključio je on.

U trećem izvlačenju u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" stan u Novom Sadu dobio je Imre Baranji iz Bačkog Gradišta. Izvučeno je i 12 dobitnika automobila "fijat 500l" kao i po 10 dobitnika vaučera DIS-a i "Forma ideale". Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i RTS-a.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: Kurir/Telegraf
Pratite BKTV News na VIBERU:
4 KomentaraNa vrh