Društvo

Tragedija obavijena velom tajni! Popularni srpski pevač izvršio samoubistvo skokom sa Pančevačkog mosta! (VIDEO)

Photo: Youtube/Printscreen

Otšao je nenajavljeno i neočekivano!

Na tragičan način i pod okolnostima koje su ostale pokrivene velom tajne život je okončao popularni pevač narodnih pesama, Dušan Kostić.

"Bilo je to 13. maja 1996 godine oko 18:50 časova", kako je pisalo u kratkom izveštaju policije. Navodi se da je Dušan "viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio".

Velika žalost! Poznata srpska pevačica, nakon porodične tragedije, doživela moždani udar i preminula! (VIDEO)

Duško je otišao, nenajavljeno i neočekivano. Prave razloge verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka i ćerke tvrde da mnogo toga ne razumeju.

"U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače", otkrila je Nevenka svojevremeno.

Na mestu nesreće pronađena je Duškova torbica sa ličnim dokumentima.

"I taj deo je obavijen sa mnogo tajni. Torbica i dokumenta su bili potpuno suvi, a njegovo telo nikada nije pronađeno"poručila je supruga pokojnog pevača.

Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo : "Mnogo vas volim, oprostite mi". Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

Dušan Kostć je rođen u Leskovcu 7. januara 1953. godine.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: Alo/Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh