Društvo

Velika žalost! Poznata srpska pevačica, nakon porodične tragedije, doživela moždani udar i preminula! (VIDEO)

Photo: Youtube/Printscreen

Ona je obeležila veliki period u jugoslovenskoj muzici.

Dama izuzetnog glasa važila je za veliku umetnicu i pevača. Ipak je splet nedaća u životu, Veru Ivković koštao zdravlja pa je, kako mnogi smatraju, otišla sa ovog sveta prerano.

Preminuo je kod kuće u svojoj fotelji od tuge za njom! Sudbina legendarnog pevača Milana Babića nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Preminula je na današnji dan 2012. godine u Domu za nezbrinuta lica "Srem". Razbolela se šest godina ranije, nakon što joj je u 27. godini života umrla ćerka. Nije mogla da se pomiri sa tim gubitkom, a ubrza smrt supruga ju je samo dokrajčila.

"Teško se borila s bolešću moje sestre Maje. To ju je koštalo zdravlja. Maja je rano obolela, u 15. godini, bolest je bila neizlečiva i umrla je u dvadeset sedmoj. Mama i tata su sve učinili da joj pomognu. Pomoć su tražili svuda. Nažalost, nije joj bilo spasa. Majina smrt je pokosila majku, a ubrzo je umro i otac", rekao je jednom prilikom Verin sin Vlada, koji se o majci najviše brinuo otkad je obolela.

Neprevaziđena i nenadmašna kraljica romske muzike! Na današnji dan preminula Esma Redžepova!

Vera će ostati upamćena po velikom opusu na polju narodne muzike, a njeni najveći hitovi su, između ostalih i, "Šuška se šuška", "Šta će mi šalvare", "Što se mala uobrazi" koji su kasnije prepevali Zorica Brunclik i Luis, "Dala sam ti oči vrane" i drugi.

Splet loših okolnosti je rezultirao moždanim udarom od čijih posledica je i preminula. Ipak, ono što je započela na polju muzike nastavio je njen unuk.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

 

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh