Hronika

DVE jezive SAOBRAĆAJKE na istom mestu u jednom danu, VATROGASCI zanemeli od prizora

Photo: Shutterstock/Ilustracija

Dve osobe povređene su u saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u istom danu, delu puta između Novog Sada i Srbobrana.

Zbog smanjene vidljivosti i klizavog kolovoza jutros oko 5 časova došlo je do dve saobraćajne nesreće na starom putu između Novog Sada i Srbobrana u kojima su povređene dve osobe.

Kako saznaje ''Blic'', vozač kombija J. P. (60) sleteo je sa puta na potezu kod Siriga i brzom reakcijom policije i Hitne pomoći prošao je sa lakšim telesnim povredama.

Preminuo pešak koga je pre dva dana pokosio beli BMV, policija i dalje traga za vozačem

Njega su iz smrskanog kombija izvlačili radnici šlep službe i policajci, a ambulantnim kolima prevezen je u novosadski Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine odakle je, kako je nam je rečeno, nakon sanacije povreda pušten na kućno lečenje.

U Kliničkom centru Vojvodine prevezen je i S.N. (23) koji je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na istom potezu puta, inače poznatom po čestim udesima.

S.N. je zadobio višestruke povrede nekoliko organa koje na sreću nisu opasne po život, ali je za svaki slučaj nakon ukazane pomoći zadržan na posmatranju u Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra radi dalje dijagnostike.

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh