Hronika

Izazvao incident u Kliničkom centru: Uhapšen sin Sinana Sakića

Photo: Shutterstock/Ilustracija

Sin poznatog pevača Sinana Sakića, Ernest priveden je danas nakon što je izazvao incident u Kliničkom centru u Beogradu.

Kako prenose mediji, poznati pevač trenutno je na internom A odeljenju, gde čeka transplantaciju jetre, a njegovi sinovi su u toku dana došli da ga posete.

Međutim, Ernest i njegov brat Alen su izazvali incident kada su upali u sobu gde se nalazio Sakić i hteli da ga vode iz bolnice na snimanje, piše Kurir.

Lekari to nisu dopustili jer je u lošem stanju.

Foto: Printscreen Kurir TV

"Oni gore su ga vezali, a policija je Ernesta privela zbog ometanja službenog lica", rekao je Alen Sakić okupljenim novinarima.

Sabina Sakić, supruga poznatog pevača, objasnila je da se incident dogodio jer je ona zvala decu da joj pomognu da izvedu Sinana iz bolnice.

"Njemu danima nije bilo dobro. Samo mi je rekao: Sabina, počinjem da se gubim", rekla je Sabina.

Kako je naveo Sinanov sin Alen, pevaču su pre pola godine ugrađeni stentovi, ali to je bilo privremeno rešenje, sa nadom da se izbegne transplantacija. Kako mu se stanje pogoršalo, morao je biti hospitalizovan.

U Kliničkom centru Srbije za "Blic" nezvanično kažu da nije tačno da je porodici branjeno da Sinana Sakića premeste u drugu bolnicu, kao i da je za to potreban samo potpis nekoga od članova uže porodice.

U KCS dodaju i da porodica Sinana Sakića nije poštovala kućni red bolnice i da su često pravili probleme.

Nakon hapšenja Ernesta i celodnevne drame, pevač je premešten u privatnu kliniku na ispitivanja, odakle će otputovati u Padovu u Italiji na transplantaciju jetre.

UŽAS U ZVEZDARA TEATRU: Preminuo gledalac tokom predstave!

Izvor: BKTVNews, Kurir, Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh