Hronika

Klupko se odmotava: Ovaj iskaz biće ključan u istrazi ubistva pevačice!

Photo: Printskrin Jutjub TV Grand

Svedoci su podeljeni u ri grupe!

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića, biće saslušani 16. oktobra zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje „Blic“.

Kako saznaje Blic, ostali svedoci u slučaju ubijene pevačice Jelene Krsmanović, umesto danas, biće ispitani nakon Marjanovića i Teodore Krsmanović krajem oktobra.

Ovaj DETALJ mogao bi da RAZREŠI brutalno UBISTVO PEVAČICE!

Među njima nalazi se devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe: Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu. Vladimir i Miloš prvi će biti ispitani u Višem tužilaštvu povodom smrti snaje Jelene 16. oktobra. Takođe, istog dana biće saslušana u svojstvu svedoka i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

Miloš se, inače, nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru zbog ubistva Jelene. Miloš, kao i njegova majka Zorica, držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije, piše Blic.

Šta su Zoran i njegov otac radili na mestu gde je pronađeno telo Jelene Marjanović?!

Za razliku od njega, Vladimir Marjanović često je govorio za medije i to svaki put, kao i njegov sin Zoran, kontradiktorne rečenice. Tako je, kada je Jelena ubijena pričao o njoj u superlativu, da bi čim je uhapšen njegov sin, priču okrenuo tvrdeći da je Jelena bila prevrtljiva i imala ljubavnika, koji ju je, kako je rekao, na kraju i ubio, navodi list.

Pored porodice ubijene Jelene, krajem oktobra, biće saslušani i njeni najbliži prijatelji.

Šokantno prizananje devojke Zorana Marjanovića

Kako je „Blic“ pisao, oni su često slušali Jelenu kako se žali na svoje ukućane jer su se prema njoj ophodili kao da im je rob.

"Stalno je pričala kako sama mora sve da radi po kući. Niko joj nije pomagao. Tek kada je ubijena, shvatili smo to kao opomenu i kao znak da je u njihovom odnosu prema Jeci nešto bilo čudno. Pratili su svaki njen korak i uvek je neko od ukućana morao da zna gde je ona. Zoran joj je proveravao sve poruke i pozive na telefonu, ali i na društvenim mrežama", ispričali su njeni prijatelji za „Blic“.

Takođe, krajem oktobra u Višem tužilaštvu biće ispitana i misteriozna bliska prijateljica porodice Marjanović, a koja zna mnogo o svemu što se dešavalo u njihovoj kući. Kako je „Blic“ pisao, veruje se da će njeno svedočenje obelodaniti sve tajne Marjanovića, a njen iskaz mogao bi biti ključan u razrešavanju misterije nestanka, a zatim i ubistva Jelene Krsmanović.

MINISTARSTVO SE HITNO OGLASILO nakon navoda da je ZORAN POKUŠAO DA SE UBIJE u zatvoru

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
9 Komentara


Na vrh