Hronika

Novi detalji jezivog zločina! Evo zašto je devojka zaklala zubima muškarca u centru Beograda!

Photo: Ilustracija

Stravično!

Raspadnuti leševi Vojina T. (63) i njegovog psa pronađeni su u ponedeljak u stanu u Beogradu na Bulevaru kralja Aleksandra 174. Policija je obavila uviđaj, i ustanovljeno je da su pas i Vojin ubijeni. Kasnije je uhapšena Andrijana S. (38), partnerka heroinskom zavisnika, koja je već neko vreme živela sa njim, jer je osumnjičena da je iz još uvek nepoznatih razloga, ubila dečka i njegovog psa.

Istraga će utvrditi da li je to istina, i koji su uopšte motivi strašnog zločina.

Na Vojinovom telu otkriven je ugriz na vratu od kojeg je najverovatnije iskrvario nasmrt! Pretpostavlja se da je devojka, u naletu ludila koje izaziva "kanibal" droga, najverovatnije zubima zaklala Vojina, a onda i psa.

Kako je leš u fazi raspadanja pronađen potpuno nag, jasno su se mogli videti užasni ugrizi i istrulilo meso.

Policija je psa pronašla mrtvog u kupatilu. Prizor je bio užasavajuć.

U poslednjih nekoliko godina više puta su zabeleženi slučajevi kanibalizma pod uticajem droge. U pitanju su sintetički narkotici, a zbog poriva koje izazivaju se zovu tako.

Pored nagona za kanibalizmom, drogirana osoba ima potrebu i da "sisa krv, tačnije da uživa u ukusu krvi", pa sve one koji su pod dejstvom ove droge zovu i vampirima.

Pojavila se i druga verzija događaja, da su Vojin i pas umrli od gladi, a da uopšte nije došloni do kakvog zločina. Kako je muškarčev češ pronađen nag, sa ranama po telu, navodno je, prema ovoj verziji, dugogodišnje konzumiranje heroina ostavilo tragove na koži i telu, pa ne čudi što je bio u takvom stanju, ali nije reč ni o kakvim ugrizima.

Istraga će pokazati šta se zaista zbilo u ovoj zgradi.

Izvor: Telegraf
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh