Hronika

Novi detalji optužnice: Tužilaštvo ne zna zašto je Zoran ubio Jelenu!

Photo: PrintScreen/Facebook

Strašno!

U optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene, nigde se ne navodi zašto je počinio zločin. Motiv se, prema tvrdnjama tužioca, krije u izjavama desetak saslušanih svedoka, koji su izjavili da je Zoran terao Jelenu da trči, da joj je govorio da je debela, kao i to da se ona žalila na dešavanja u kući.

OVI detalji iz OPTUŽNICE OTKRIVAJU kako je UBIJENA JELENA MARJANOVIĆ

Nedostatak konkretnog motiva u optužnici prema rečima advokata odbrane Stefana Jokića i Aleksandra Zarića, ukazuje na to da je njihov klijent nevin.

"Zoran nije imao razloga da ubije suprugu i iz tog razloga motiv nije ni naveden. Kako je moguć zločin bez motiva?!", navode Jokić i Zarić.

U optužnici se kao razlog za zločin navodi samo sledeća rečenica:

"Kada se svi gore navedeni materijalni dokazi kao i iskaz okrivljenog Zorana Marjanovića posmatraju u svetlu iskaza ispitanih svedoka, a posebno onih koji su bili bliski pokojnoj Jeleni Marjanović, jasno proizlazi i motiv ovog ubistva", dodaju oni.

Advokati Marjanovića izneli šokantne tvrdnje: Policija je usmeravala Zorana

U optužnici se navodi izjava Zorice Gemović, koja je pored ostalog rekla da je bila Jelenina frizerka i da je mlada pevačica u njen salon uvek dolazila sa detetom i sa Zoranom. On bi, kako je pričala Zorica, ostajao i čekao Jelenu, a kada bi otišao zvao bi je da požuri od pet do 10 puta.

"Jana je uvek bila sa Jelenom. Dete nije htelo da ostane kod Zoranovih roditelja, a ni sa Zoranom. Jelena se jedno dva-tri puta rasplakala govoreći da joj je dosta svega, da ne može više da izdrži. Zoran je Jelenu uvek omalovažavao, govorio joj je: 'Vidi na šta ličiš?!', a pričao je kako je 'debela, ružna, da ne zna da se obuče i da je tetka', svedočila je frizerka.

Prema Zoričinom svedočenju, u jednom trenutku je Jelena rekla da joj je svega dosta, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i da ode. Frizerka je tada upitala Jelenu zašto se ne razvede, a Jelenin odgovor je navodno glasio:

Ovaj DETALJ iz OPTUŽNICE OTKRIVA kako se Marjanović kretao u vreme Jeleninog ubistva!

"Zoko, on bi me ubio".

U tužilaštvu je 27. novembra prošle godine ispričala i da zna da se Jelena stalno svađala sa svojim svekrom, da nije bila u najboljim odnosima sa Zoranovim bratom. Tvrdila je da se Zoran u njihovom braku pitao za sve, od toga kada će joj i kakvi biti nastupi na estradi, šta će obući, a birao joj je čak i frizuru.

Tužilaštvo je navelo i svedočenje Teodore Krsmanović, Jelenine sestre od strica. Ona je tvrdila da se Jelena žalila da ne može više da izdrži, da se uglavnom žalila na "matore", odnosno Zoranove roditelje. Zoran ju je navodno terao da vežba, odnosno trči, vozi bicikl ili rolere, jer je kritikovao da je debela.

"Dva meseca pre ubistva, bila sam prisutna kada je Zoran govorio Jeleni da je tetka, da je debela i da bolje pogleda na šta liči. Jelena se nikada nije žalila dok je bila u kući, ali kada bi izašla ona se žalila. Poslednji put smo se i posvađale jer sam joj rekla da ona to više ne treba da trpi. Jelena je branila Zorana, uvek ga je branila", dodaje svedok.

Isplivali detalji iz optužnice! Jelenina krv pronađena u "mercedesu", Zoran prao sedište?

U optužnici je navedena i izjava Nore Rakić Karleuše (Jelenine i Zoranove zajedničke drugarice), koja je rekla da je brak Jelene i Zorana bio sasvim "okej", da su se "svađali kao i svi što su se svađali u braku". Ona je istakla da se Jelena žalila na zajednicu, da se svađala sa svekrom, kao i da je sve po kući radila ona sama, pa čak i za Zoranovog brata i njegovu tadašnju devojku.

"Jelena se najviše žalila na svekra, on se u toj kući za sve pitao. Na primer, dete nije nikada išlo u Dom zdravlja i ne znam da li ima knjižicu, uvek kada je imala prehladu, lečio je svekar. Događalo se da kad Zoran i Jelena dođu kod mene, svekar stalno zove i pita kada će doći kući. Zoranov otac se pitao za sve, pa čak i za rad studija i muziku, koju je njegov sin pravio", navela je Nora.

"Mama je nestala u travi!" Iskaz male Jane otkrio ubice pevačice Jelene Marjanović!

Advokati Zorana Marjanovića, koji uveliko pišu žalbu na podignutu optužnicu, navode da je nedopustivo da tužilac u optužnici postavlja pitanja, a ne daje odgovore.

"Optužnica mora da sadrži odgovore. Konstatuje se da je u Jeleninom 'mercedesu' pronađena njena krv na zadnjem sedištu, ali se ne kaže odakle ona tu. Tužilac se pita i gde je Zoranova jakna, ne navodeći koja jakna i šta se sa njom dogodilo. Ima toga još, a sve ćemo to navesti u žalbi sudu", izjavio je advokat Stefan Jokić.

Izvor: Večernje novosti
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh