Hronika

NOVI SVEDOK ispričao do sada NEPOZNATE DETALJE o danu kad je JELENA MARJANOVIĆ UBIJENA

Photo: Printscreen Youtube

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji.

Jelena Marjanović se na dan ubistva oko 14.30, žestoko posvađala s mlađim muškarcem na putu pored nasipa u Borči, tvrdi novi svedok.

Prema njegovim rečima, muškarac neodoljivo podseća na Jeleninog devera Miloša Marjanovića. Posle silnog ubeđivanja, dodaje, Jelena je ušla u auto tog muškarca i oni su se odvezli u pravcu Borče. Dva sata kasnije Jelena je ubijena.

Novi svedok se krajem septembra javio direktoru Centra za forenzička istraživanja (CFI) Nenadu Šipki, koji je po nalogu Jelenine porodice radio na istrazi zločina.

Iskaz novog očevica posebno je interesantan jer je u direktnoj suprotnosti s iskazom uhapšenog Zorana Marjanovića, koji tvrdi da je Jelena na dan ubistva celog dana bila s njim i ćerkom Janom, kao i da je ubijena nakon što je otišla da džogira na nasipu, negde posle 16 časova.

Očevidac, koji nije želeo da mu se objavi ime, tvrdi da je Jelenu video 2. aprila 2016, između 14 i 14.30, kako sama trči glavnim putem, kojim ide gradski prevoz i koji je paralelan sa stazom na nasipu.

"Prošla je pored mene i skrenulo mi je pažnju to što je bila lepa i zgodna. Tad sam uvideo da se raspravlja s jednim mlađim muškarcem, koji je vozio pored nje crveni auto japanskog ili korejskog proizvođača", doslovce je ispričao očevidac, čiji je iskaz snimljen i dokumentovan.

Prema njegovim rečima, Jelena se žestoko raspravaljala s tim mladićem.

"Vikala je: 'Pusti me, bre! Neću da uđem u auto! Ostavi me na miru! Pusti me!' Taj mladić, koji je u krilu držao belu pudlu, ubeđivao ju je da uđe u auto i ona je na kraju pristala. Potom su se odvezli u pravcu Borče i više ih nisam video. Međutim, poznajem još jednu osobu, koja živi pored nasipa. Ta osoba mi je ispričala da je malo pre toga na nasipu, pored smetlišta, videla mladića koji potpuno odgovara opisu onog kog sam ja video, a koji je odvezao Jelenu. Taj mladić je imao crne naočare i stajao je neko vreme na nasipu, a zatim je otišao", kazao je ovaj svedok.

Vladimir Marjanović sinu poslao poruku, koju su svi prevideli?

Direktor CFI Nenad Šipka kaže da ne poznaje ovog svedoka i da se samo telefonom čuo s njim, ali da je ceo razgovor snimio, te iz tog razloga ne može da tvrdi da li je njegov iskaz autentičan.

MONSTRUOZNE povrede na GLAVI Jelene Marjanović otkrile NOVE STRAVIČNE DETALJE!

"Smatram da bi policija i tužilaštvo svakako trebalo to da ispitaju. Pitao sam tog čoveka i zašto ta svoja saznanja o Jeleni Marjanović nije prosledio policiji, a on mi je odgovorio da im ne veruje, da godinu i po dana razvlače taj slučaj i da se sve malo "razdrmalo" tek kad je naš Centar za forenzička ispitivanja izašao u javnost sa svojim zaključcima", objasnio je Šipka.

OTKRIVENA UŽASNA TAJNA MARJANOVIĆA: Isplivale JEZIVE prepiske, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE!

Njemu je, kaže, veoma čudno to što tužilaštvo i policija nisu prihvatili pomoć njegovog Centra u istrazi Jeleninog ubistva.

Svekrva Jelene Marjanović IZGOVORILA REČI koje ZORANA MOGU SKUPO DA KOŠTAJU!

"Imamo najsavremeniju opremu, kojom smo u mogućnosti da uradimo 3D rekonstrukciju ubistva, a znam da tu opremu nema naš MUP. I u drugim veštačenjima bi mogli biti od velike koristi za istragu, a svi znamo da su veštačenja ključna za sud, često važnija i od svedoka", zaključio je Šipka.

Ovo je NAJVEĆA MISTERIJA UBISTVA Jelene Marjanović

Izvor: republika.rs
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh