Hronika

OTKRIVENA UŽASNA TAJNA MARJANOVIĆA: Isplivale JEZIVE prepiske, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE!

Photo: Printscreen Youtube

Miloš Marjanović, rođeni brat Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, pokušao je da nagovori četrnaestogodišnju devojčicu da mu pošalje fotografije na kojima je naga, piše "Informer".

Miloš Marjanović je devojčici priznao i da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih "moja kolekcija", odnosno "riznica hrabrosti", prenosi beogradski list koji je i objavio prepisku.

Da sve bude strašnije, upravo je Miloš Marjanović odmah posle hapšenja brata 15. septembra dobio starateljstvo nad malom Janom (6), ćerkom brutalno ubijene Jelene Marjanović.

Brat Zorana Marjanovića se na svim društvenim mrežama predstavlja pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike, i to uopšte i ne krije. U skandaloznoj prepisci s devojčicom, koja datira iz 2014. godine, vidi se da Miloš veoma perfidno i iskusno zavodi devojčicu i "navlači" je da mu pošalje svoje gole slike.

Prenosimo detalje prepiske, koju je "Informeru" dostavio otac devojčice.

"Sweet (eng. slatke) su ti ove sličice s mora..."

Devojčica mu se zahvalila, a Miloš je odmah nastavio:

"Ae budi gotivac i napravi neku sličicu za JA."

"Da, da, kako da neću..", odgovorila je devojčica ironično, a Miloš joj je, glumeći da je tužan, poručio: "Partybreaker..." (eng. kvariš zabavu).

Marjanović, međutim, nije tu odustao i nakon kratkotrajne bezazlene prepiske, ponovo se vratio na tu temu.

"U slučaju da skapiraš da je saradnja sa mnom mnogo gotivna stvar i da je kukavičluk jedna gej osobina... Moj mejl je... Trenutno se mrštim jer ne sarađuješ", napisao je Marjanović, uz smajli.

Na pitanje devojčice u čemu to ona ne sarađuje, Miloš joj je rekao:

"Ne sarađuješ jer nećeš da uđeš u moju kolekciju..."

"Kakvu kolekciju", upitala je devojčica, a Miloš joj je spremno odgovorio:

"Reći ću ti, ali da ne govoriš okolo. OK?"

Devojčica je pristala, a Miloš joj je zatim objasnio kako on to gleda na svoju pedofilsku kolekciju:

"Zovem je riznica hrabrosti. Devojke koje poznajem za tu kolekciju su mi uradile par sličica, koje su napravljene samo za JA i ne sme ih videti niko drugi, nikada... Naravno, one koje su imale hrabrosti... To mi je hobi..."

Pošto devojčica ni tada nije pristala da bude deo njegove pedofilske "riznice", Miloš joj je napisao: "Skapiraćeš već, kad malo porasteš. Rano je tebi za gotik bizarnosti", misleći ovde na darkerski, bizaran muzički pokret gotik, čiji je Marjanović vatreni pristalica.

Pošto je uvideo da njegova žrtva ne popušta, Miloš je u jednom trenutku krenuo da se izvlači iz ove priče.

"Pričam u pogrešnom pravcu. Nisi ti u tom fazonu", napisao joj je.

"U kom fazonu", upitala je devojčica.

"Tvoje granice su veoma čvrsto tu i nećemo ih dirati... Pusti me da bežim, dok ne prolajem još više. Danas sam baš bizzare...", objasnio je Miloš.

Devojčica se, međutim, u kasnijoj konverzaciji ipak zainteresovala za Marjanovića, pa mu je rekla i da je zanimljiv, što mu je očigledno godilo.

Na kraju prepiske Miloš poručuje devojčici da mora da prekine prepisku jer mu je došla "veštica".

"Vidimo se sutra... Moram da se isključim... Došla mi ova veštica. Kis..."

Nije poznato da li je vešticom nazvao svoju tadašnju devojku, koja mu je sada supruga, ili možda majku Zoricu ili snaju, sada ubijenu Jelenu Marjanović.

MONSTRUOZNE povrede na GLAVI Jelene Marjanović otkrile NOVE STRAVIČNE DETALJE!

devojčicin otac nije hteo da kaže kada mu je ćerka priznala da se dopisivala s Milošem marjanovićem, niti da li ga je prijavio policiji, ali je poručio da je u svakom trenutku spreman, ako ga pozovu, da svedoči pred nadležnim organima da je prepiska autentična i da je njegova ćerka bila žrtva Marjanovića.

ZORAN MARJANOVIĆ IZLAZI IZ ZATVORA?! OBJAVLJENE PRVE FOTOGRAFIJE UBIJENE PEVAČICE JELENE!

Podsetimo, nakon Zoranovog hapšenja, Centar za socijalni rad je njegovom bratu Milošu dodelio starateljstvo nad malom Janom. Ona sad živi u kući u Borči sa Milošem, njegovom ženom Milicom, babom Zoricom i dedom Vladimirom. Kako "Informer" nezvanično saznaje u Gradskom centru za socijalni rad, oni nemaju pravo da donose nikakve odluke niti da Milošu Marjanoviću oduzimaju starateljstvo nad malom Janom sve dok se ne sprovede istraga.

Toma Fila: Blato na Zoranovim pantalonama nije dovoljno za optužnicu ako nema Jelenine krvi na njima!

Izvor: Informer
Pratite BKTV News na VIBERU:
2 Komentara


Na vrh