Hronika

Ovo je NAJVEĆA MISTERIJA UBISTVA Jelene Marjanović

Photo: jUTJUB PRINTSKRIN PRVA.RS

Ovo bi pronašlo ubicu!

Ko je i kako ubio pevačicu Jelenu Krsmanović može sa sigurnošću da bude utvrđeno analizom oružja kojim je zločin počinjen, ali ni posle godinu i po dana nije otkriveno šta je oružje i šta se s njim desilo.

Oružje kojim je ubijena pevačica Jelena Krsmanović od samog početka istrage njenog ubistva predstavlja najveću misteriju, od toga čime je ubijena do toga gde je ono završilo. Rekonstrukcijom poznatih podataka o ubistvu, te okoline u kojoj je telo ubijene pevačice nađeno, "Blic" je došao do šest mogućih lokacija gde je oružje ubistva moglo da završi. Prva misterija bila je čime je Jelena Krsmanović ubijena. Da li je to bio kamen, motka, bejzbol palica, čekić, šrafciger, sve su to predmeti koji su pominjani kao moguće oružje ubistva.

ŠOK: Forenzičar OTKRIO DETALJ koji baca novo svetlo na slučaj UBISTVA PEVAČICE Jelene Marjanović

Priče o predmetu kojim je ubica nesrećnu pevačicu devet puta krvnički udarao u glavu menjale su se sve do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio ubistvo. Tada je "Blic" ekskluzivno imao uvid u fotografije sa obdukcije Jelene Krsmanović, koje su ukazale na to da je korišćen oštar predmet - čekić ili šrafciger.

Svedok OTKRIO koga je VIDEO NA NASIPU gde je pronađeno telo ubijene pevačice

Užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti - ubica je žrtvu napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem) najviše po sredini i po desnoj strani glave, piše Blic.

Nije se zaustavio kada je pala, već je udarao i dalje.

Još malo, pa kraj! Sud doneo hitnu odluku o Zoranu Marjanoviću!

Nedeljama nakon pronalaska beživotnog tela nesrećne pevačice policija je krenula u opsežnu potragu za dokazima, a najviše za predmetom kojim je ubijena. Međutim, od oružja kojim je usmrćena Jelena Krsmanović nije bilo ni traga.

Kanal u kojem je pronađeno njeno telo isušen je nekoliko puta, sve šiblje i trava isečeni su, divlja deponija na kraju nasipa raščišćena je, pregledani su kontejneri na putu ka Crvenki, pretresene su sve kuće u tom mestu, pretresena je kuća Marjanovića, ali bezuspešno.

Mala Jana posetila oca u zatvoru, a ovo su prve reči koje mu je uputila

Oružja nije bilo nigde. Od samog početka istrage ubistva pevačice sumnja se da je predmet kojim je Jelena udarana ubica poneo sa sobom rešivši ga se negde gde ga policija neće tražiti. A za to je, moglo bi se reći, imao dovoljno vremena pošto je od trenutka kada je Jelena Krsmanović nestala, to jest kada je ubijena, do pronalaska tela prošlo više od 20 sati.

MONSTRUOZNE povrede na GLAVI Jelene Marjanović otkrile NOVE STRAVIČNE DETALJE!

Gde je sve ubica mogao da se reši oružja: 1. MOČVARA

Na svega 100 metara od mesta gde je nađeno telo Jelene Krsmanović, sa leve strane kanala nalazi se močvara.

2. ŠUMA I DUNAV

Nedaleko od mesta gde je telo nađeno je gusta šuma. Sa druge strane šume protiče Dunav.

3. NJIVE I LIVADE

Desno od kanala gde je otkriveno telo Jelene Marjanović je još jedan kanal, a tu su i njive i livade prepune šiblja. U neposrednom okruženju takođe ima puno njiva i livada sa šibljem

4. KONTEJNERI

Na kraju ulice u blizini mesta zločina nalaze se kontejneri u koje je ubica mogao da baci oružje.

5. TRI KANALA NA PUTU KA BORČI

Ukoliko je od mesta zločina, kanala u naselju Crvenka, ubica bežao ka Borči, usput je naišao na tri kanala, gde je takođe mogao da se reši oružja.

6. NEKI DRUGI DEO GRADA

Od trenutka ubistva do nalaženja tela ubijene pevačice prošlo je 20 sati. Za to vreme ubica je mogao da odnese oružje u neki drugi kraj grada i da ga skloni.

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh