Hronika

Prokletstvo porodice Krsmanović se nastavlja! Preminuo Jelenin blizak saradnik i tekstopisac Saša Milošević!

Photo: Youtube/Printscreen

Prokletstvo porodice Krsmanović se nastavlja. Nakon serije smrti njenih najbližih rođaka, desila se nova tragedija, preminuo je njoj jako blizak saradnik, njen tekstopisac, Saša Milošević.

Tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, pokojnu Jelenu Marjanović i druge estradne zvezde, preminuo je u 47. godini.

Jedan je RAZLOG GLAVNI što je Jelenino ubistvo izazvalo pažnju javnosti kao nijedno drugo!

Njegovo telo pronašli su juče rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo na Badnji dan ili Božić.

Najveći hitovi iz njegove radionice su "Zlatnik" i "Bato, bre" koje su otpevale Tanja Savić i Indi, a pesmu je zajedno uradio sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice iz Borče.

Mediji: Zoran Marjanović u zatvoru priznao da je ubio Jelenu?

Saša je autor i stihova uklesanih na spomeniku pevačice koji glase: "Taman smo, taman disali isto... Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože..."

FOTO: Youtube/Printscreen

Iako po osnovnoj vokaciji doktor stomatologije, Milošević je više od dve decenije, kao tekstopisac sarađivao s najpopularnijim imenima domaće estrade.

"Krao sam zanat od najboljih srpskih tekstopisaca Marine Tucaković, Radmile Todorović Babić i Mile Janković, a stečena znanja pomogla su mi da razvijem svoj jedinstven i prepoznatljiv stil pisanja", govorio je Saša.

Milošević će biti sahranjen u sredu, u 12 časova, na groblju Orlovača pored svoje majke.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Kurir
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh