Hronika

Protiv bivšeg ČELNIKA SRPSKOG FUDBALSKOG KLUBA podneta krivična prijava!

Photo:

On zaradio, klub oštetio!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala podneli su krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu protiv bivšeg odgovornog lica FK "BSK" iz Borče, zbog sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica.

On se tereti da je tokom 2013. godine, prekoračivši granice svojih ovlašćenja, samoinicijativno i bez prethodno dobijene saglasnosti Upravnog odbora fudbalskog kluba "BSK" iz Borče, nakon što mu je zvanično prestao mandat predsednika kluba, potpisao ANEKS 1 Ugovora o transferu jednog igrača.

Policijski udar na korupciju i kriminal: Uhapšeni rukovodioci Azotare, EDB Niš, načelnici policije, inspektor, dileri... (VIDEO)

Po ovom Aneksu se u ime fudbalskog kluba "BSK" iz Borče odrekao svih prava stečenih po prethodno zaključenom Ugovoru o transferu ovog igrača, zaključenom između fudbalskih klubova "BSK"- Borča i "Partizan".

Time je pričinio štetu FK "BSK" Borča u iznosu od 10.471.640 dinara, za koliko je FK "Partizan" iz Beograda pribavio korist.

U akciji policije "pale" su i četiri dame, a rasvetljena je i stravična pogibija dvojice Kikinđana

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh