Hronika

Rešio da progovori: Vladimir Marjanović zna ko je ubio Jelenu

Photo: Printscreen/YT

Vladimir Marjanović komšijama govori i da će se obogatiti od ovog slučaja.

Vladimir Marjanović, svekar brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, ispričao je advokatima i komšijama da neće da ćuti i gleda sina u zatvoru, a najavio je i da će javno izneti detalje o Jeleni i njenim navodnim ljubavnicima.

Komšije i advokat Marjanovićevih posvedočili su da je Vladimir sve bliži odluci da progovori, potvrđeno je za Informer.

Vladimir tvrdi da je Jelenu ubio jedan od njenih navodnih ljubavnika, a da policija to zna, međutim, namerno skreće istragu na Zorana kako bi zaštitila ubicu.

Jelenin svekar, koji je i neposredno posle Zoranovog hapšenja 15. septembra uveče novinarima rekao da je njegovu snaju ubio ljubavnik, sada u razgovoru s komšijama i advokatima tvrdi da je pokojna pevačica imala trojicu ljubavnika!

"Vladimir tvrdi da je Jelena imala tri švalera i pominje i jedno konkretno ime i prezime. Tvrdi da je taj čovek, za koga ja nikada pre nisam čuo, veoma bogat i moćan, da ga štite ljudi iz vrha policije i politike. Rekao mi je da je, posle hapšenja Zorana, hteo da odmah sutradan javno na konferenciji za novinare kaže sve što zna, ali da je to odložio na molbu advokata. Sada je, međutim, opet odlučio da progovori! Kaže, ne može više ćutke da gleda kako mu sin nevin trune u zatvoru", prenosi za Informer jedan od prvih komšija porodice Marjanović.

Prema njegovim rečima, kako vreme prolazi, Vladimir sve otvorenije ogovara pokojnu snaju.

"Posle Zoranovog hapšenja govorio je da on nema nikakve veze sa ubistvom i da je za sve kriva Jelena, koja nije bila cvećka. Tvrdi da je imala trojicu ljubavnika, njegova verzija kaže da je Jelena htela da ostavi tog svog moćnog švalera, pa da je on zbog toga poludeo i ubio je", priča Informerov sagovornik.

KREĆU SASLUŠANJA: Superveštačenje otkrilo JEZIVE detalje SMRTI Jelene Marjanović!

Vladimir Marjanović nije odgovarao na pozive ni poruke novinara Informera, a kad su se predstavili kao novinari drugog lista odgovorio je: "Ja još nisam rekao sve što znam, ali sada nije ni vreme ni mesto da pričam o svemu tome što znam. Najvažnije je da moj sin nije ubica i da naša porodica nema nikakve veze s tim zločinom, što će se vrlo brzo i dokazati!"

Vladimir Marjanović komšijama govori i da će se obogatiti od ovog slučaja pošto će država morati da njegovoj porodici isplati milion evra odštete kada se dokaže da Zoran nije kriv.

NOVI DETALJI u slučaju brutalnog ubistva pevačice: Oni RUŠE ALIBI MARJANOVIĆA?!

Izvor: Informer
Pratite BKTV News na VIBERU:
25 Komentara


Na vrh