Hronika

Saslušana osoba s kojom je Jelena Marjanović razmenila poruku tri minuta pre ubistva

Photo: Printscreen/Youtube

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj u Srbiji.

Doktorka Milana Šišić iz Borče sa kojom je pevačica Jelena Marjanović razmenila poslednje poruke tri minuta pre ubistva, saslušana je danas u svojstvu svedoka u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, piše "Blic".

U zgradu Tužilaštva stigli su i advokati Veljko Delibašić, Stefan Jokić i Aleksandar Zarić. Naime, reč je o doktorki koja je vodila zdrastveni karton u Domu zdravlja u Borči pokojnoj Zorici Krsmanović, majci brutalno ubijene pevačice.

Šišićeva i pevačica razmenile su poruke preko telefona tri minuta pre nego što je pevačica ubijena na nasipu u Crvenki.

Doktorka je u Tužaštvu ponovila da je s Jelenom bila bliska i da joj je upravo Jelena tada poslala poruku u kojoj je pitala nešto oko recepata za lekove za njenu majku.

"Milana Š. majka je Jelenine najbolje drugarice i šminkerke Andree i lekar opšte prakse u Borči. Ona i pevačica bile su bliske, pogotovu nakon što joj se majka razbolela. Često su se čule, a Milana joj je pomagala oko papirologije, brige o majci", ispričao je ranije izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Nestala dva svedoka! "Obojica su u vreme zločina bila u blizini mesta ubistva Jelene Krsmanović!"

Prema njegovim rečima, poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16.43, svega tri minuta pre nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena. Pevačica joj je u poruci tražila pomoć oko lekarskih recepata.

Ovo je DEFINITIVAN razlog ubistva JELENE MARJANOVIĆ , ali to nije NAJGORE od SVEGA!

Ćerka doktorke Šišić, Andrea, bila je Jelenina šminkerka i bliska prijateljica, i takođe je svedočila.

Ovo je rok da se reši ubistvo Jelene Marjanović!

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh