Hronika

Švercovao parfeme pa se vadio da je neuračunljiv kupoholičar (FOTO)

Photo: Carina

Šok!

Carinici su u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš privremeno su zadržali skoro 400 parfema i gotovo 700 raznih kozmetičkih prizvoda, otkrivenih kod 47-godišnjeg srpskog državljanina romske nacionalnosti iz Kosovske Mitrovice, koji se iz Ade zaputio u Nemačku.

Buknuo stravičan požar u Zemunu, na svu sreću nema povređenih! (FOTO SA LICA MESTA) FOTO: Carina

Putnik je ovaj prekršaj pokušao da opravda službenicima rekavši im da nije uračunjiv, jer "nije u stanju da kontroliše svoj hronični poriv za neumerenom kupovinom", o čemu, kako je naveo, poseduje i medicinsku dokumentaciju, saopšteno je iz Uprave carina.

FOTO: Carina

Prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje u "mercedesu“ nemačke registracije kojim je upravljao pomenuti putnik.

Carinicima je najpre rekao da nema ništa da prijavi, ali kako se unutrašnjost automobila nije mogla videti zbog zatamnjenih stakala, carinici su se odlučili za detaljan pregled i ubrzo utvrdili da je automobil prepun parfema i kozmetike.

Rekla je da nema ništa da prijavi, a onda su otvorili torbu i IMALI SU ŠTA DA VIDE! (FOTO) FOTO: Carina

Čim su otvorili gepek, carinici su ugledali pregršt parfema i šminke koja se nalazila u prtljažniku, u koferima putnika, ali i na zadnjem sedištu automobila, gde je bila prekrivena drugim stvarima.

MASOVNA TUČA U CENTRU GRADA usred bela dana, tukle se i žene

FOTO: Carina

Reč je o velikoj količini parfema i raznih, uglavnom dekorativnih, kozmetičkih proizvoda u pojedinačnim pakovanjima i setovima poznatih robnih marki kao što su „Versaće“, „Lankom“, „Koko Šanel“, „Dior“, „Mek“, „Tom Ford“, „Guči“ i drugih, precizira se u saopštenju.

Rotvajler skočio na dečaka i ugrizao ga za grudi

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh