Hronika

Tragičan kraj potrage: Aleksandra Božić pronađena mrtva u Dunavu (FOTO)

Photo: Facebook/Aleksandra Božić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo dvadesetogodišnje Novosađanke čiji je nestanak juče prijavljen policiji.

Njeno beživotno telo pronađeno je u Dunavu, između Petrovaradina i Sremskih Karlovaca.

Mediji su ranije pisali da se radi o Aleksandri Božić.

Ona je poslednji put viđena u Lazinom salašu, u Ulici Laze Telečkog oko dva sata iza ponoći četvrtog avgusta.

Pretraživanje reke kod mosta Sloboda novosadska policija započela je zbog tvrdnji nekoliko svedoka da su videli kako mlađa devojka skače sa tog mosta.

Kako beogradski mediji nezvanično prenose, svedoci su policiji ispričali da su videli devojku, čiji opis odgovara Aleksandrinom, kako skače sa mosta.

Prevrnuo se kajak kojim je upravljao: Tragedija kod Mladenovca, mladić se utopio

Informacija nije potvrđena, ali policija je ipak poslala ekipe koje su započele pretragu reke.

Vest o nestanku mlade Novosađanke brzo se proširila društvenim mrežama, a njen brat Luka Božić rekao je da je ona u petak s njim izašla u grad.

"Bila je sa mnom u gradu i samo je nestala. Nestanak smo odmah prijavili policiji. Zvao sam sve njene prijatelje, poznanike, objavio na svim društvenim mrežama i niko je nije video. Ima dva mobilna telefona, ali je sve vreme nedostupna na oba broja. Nikada se nije desilo da tako nestane", rekao je zabrinuti Luka, Aleksandrin brat.

Nedostupni telefoni

Kako mediji saznaju, Aleksandra je u petak s bratom i prijateljima izašla u provod u "Lazin salaš" i do dva sata iza ponoći sve je bilo u najboljem redu.

Bili smo u lokalu, svi smo bili raspoloženi. Ona je u jednom trenutku ustala od stola i otišla. Nikome to nije bilo čudno, jer smo pomislili da je krenula do toaleta. Međutim, kako je dugo nije bilo, zabrinuli smo se i počeli da je tražimo - kaže jedna poznanica nestale devojke.

Prema njenim rečima, ubrzo su počeli i da je zovu na mobilne telefone, ali su oba broja bila nedostupna.

"To nam je probudilo sumnju da se nešto dešava, jer se ona uvek javljala na telefon. Kad smo se uverili da nije otišla kući niti kod drugarica, njen brat Luka pozvao je policiju i prijavio nestanak. Aleksandra je divna devojka, nije sklona problematičnom ponašanju, niti se družila sa sumnjivim ljudima. Ona je jedna normalna mlada devojka i nije imala nikakvih problema", rekla je Aleksandrina poznanica.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: BKTVNews/Telegraf/Kurir
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh