Hronika

Velika policijska akcija u Novom Sadu!

Photo: MUP

Odlični rezultati!

Novosadska policija, nezavisno od drugih akcija na republičkom nivou, od februara sprovodi akciju „Rez NS“ tokom koje zaplenjeno skoro 30 kilograma droge, najvećim delom marihuane.

Pored 28 kilograma mairhuane, zaplenjeno je i oko kilogram heroina, ali i skoro 9.500 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

Novosadski policajci otkrili su i laboratorije za uzgoj marihane, pa je zaplenjeno 384 stabljike industrijske konoplje.

UHAPŠEN JE! Terorisao građane, sada je svima LAKNULO! U akciju su prema rečima načelnika odeljenja Kriminalističke policije Slobodana Drmanca uključeni skoro svi policajci od saobraćajaca do policajcaca iz odseka za privredni kriminal. To je rezultiralo i zaplenom 30 kilograma zlata i srebra, za koje zlatari, kako je otkrila policija, nisu imali odgovorajuću dokumentaciju, a uhvaćeni su i lopovi, koji su Novosađanima krali zlato i kasnije ga bez problema prodavali zlatarama.

"Osim droge otrkiveno je i više od 90.000 kutija cigrate i oko 334 kilograma rezanog duvana bez akciznis markica", kaže Drmanac.

Kako dodaje, policija je zaplenila i značajnu količinu oružja, osam pištolja, šest pušaka, među kojima je jedna automatska, ali i jedan snajper.

Ćerka došla da poseti majku, a u porodičnoj kući zatekla ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR! "Otkrili smo šest vozila visoke klase sa falsifikovanom dokumentacijom, a utvrđiće se da li su ona kradena", kaže Drmanac. Prema njegovim rečima, prisustvo policije na autoputu omogućilo je da se samo u jednom automobilu pronađe čak pet kila marihuane.

"Akcija se nastavlja, a uporedo se radi i analiza. Gleda se gde su žarišta i u skladu sa tim povećavamo broj policajaca na takvim lokacijama", zaključuje Drmanac.

Tokom akcije ukupno je otkriveno i 164 krivičnih dela neovlašćene prodaje, proizvodnje i posedovanja droge, a uhapšena su 23 osumnjičena, dok je policija ukupno kontrolisala skoro 2.000 vozila, 52 ugostiteljska objekta, a legitimisano je više od 3.270 osoba.

Užas kod Lajkovca! Bacio rođaku kroz prozor!

Izvor: Blic
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh