Politika

Brnabić: Verujem da ću izdržati pun mandat!

Photo: Tanjug

Vlada radi kao tim, rekla je premijerka Ana Brnabić, navodeći da ne oseća kao hendikep to što iza nje ne stoji nijedna politička partija.

Gostujući na RTS premijerka je rekla da veruje da će izdržati pun mandat na tom mestu.

Maja Gojković o podršci Ani Brnabić i zahtevu opozicije da Vučić ode sa mesta predsednika SNS!

Podsetila je da je sa ministrima radila 10 meseci i da je imala veliku podršku od kada je predložena za mandatarku, ali i istakla da joj nije teško da održava disciplinu koju je napravio prethodni premijer Aleksandar Vučić.

Sa novoizabranim predsednikom kaže da nije u dnevnom kontaktu, ali se, kaže, konsultuje sa njim kad god smatra da je potrebno.

FOTO: Tanjug

Kaže i da odlična saradnja premijera i predsednika predstavlja jačinu Srbije.

"Vlada ne treba toga da se stidi. Deluje kao da bi najbolje bilo da se predsednik i premijer ne vole i da ne pričaju. Naravno da ću kao nova predsednica Vlade da se konsultujem i kao ministarka državne uprave sam se konsultovala sa prethodnom ministarkom", rekla je ona.

Na pitanje da li očekuje da će biti premijerka pun mandat, Brnabićeva je odgovorila: "Verujem da ću izdržati pun mandat".

Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da Vlada najiskrenije i sa jasnim namerama pokušava da nađe rešenje za slučaj "Fijata", čiji su radnici od 27. juna u štrajku. Smatra da su radnici "Fijata" izmanipulisani , poručuje premijerka.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh