Politika

Mediji: Alarmantno upozorenje obaveštajnih službi! NATO naoružava Hrvate i Albance, spremaju pohod na Srbiju!

Photo: Army.mil/Ilustracija

Jezivi planovi za simultan napad Albanaca i Hrvata na srpske zemlje.

"Zločinački NATO pakt priprema se za novi rat protiv Srba i to tako što ubrzano naoružava kosovske Albance i Hrvate!" - ovako glasi upozorenje vojnih obaveštajaca koje je prošle nedelje dostavljeno našem državnom vrhu.

Dačić: Albanski političari postaju glavna pretnja miru na Balkanu!

Planovi već postoje

Povod za ovo upozorenje bila je najava da će NATO preko Turske lažnoj državi Kosovo isporučiti pet najsavremenijih helikoptera „blek hok“. Navodno, identične letilice biće isporučene i neoustaškom režimu u Zagrebu, kome je NATO krajem 2015. godine već poklonio 16 borbenih helikoptera „kajova vorior“. Krajnji cilj ove akcije, tvrde srpski bezbednjaci, jeste da Albanci zauzmu sever Kosova, a da istovremeno, pod izgovorm humanitarne intervencije Hrvati napadnu zapadni deo Republike Srpske.

FOTO: Flickr/Ilustracija

Prema rečima izvora, samo naivan čovek može pomisliti da se ovakve letilice raspoređuju po našem regionu bez nekog ozbiljnog plana.

"Helikopteri „blek hok“ i „kajova“ su ofanzivne, jurišne letilice. Šta će to Prištini i Zagrebu?! Koga će to oni da napadnu? Koga osim Srba? Treba biti slep, gluv i glup pa poverovati u zvanično objašnjenje da će ih koristiti u mirnodopske svrhe", navodi izvor blizak obaveštajnim službama.

Da se Priština ozbiljno sprema za novi rat svedoči i jučerašnja izjava Hašima Tačija, koji je ponovio najavu albanskog premijera Edija Rame o formiranju fašističke „velike Albanije“.

"Ako EU zatvori vrata Kosovu, svi Albanci regiona živeće u jednoj državi", zapretio je Tači.

NATO: Zabrinuti smo zbog pogoršanja bezbednosnih prilika na Zapadnom Balkanu!

Istovremeno, kako mediji prenose, Hrvatska planira da napadne zapadni deo Republike Srpske! U tajnim diplomatskim izveštajima navodi se da je izrađen plan za novu „Oluju“, u kom je učestovao i ratni zločinac, general Ante Gotovina ( Sada savetnik u vladi Hrvatske). Prema tom planu, NATO i Zagreb planiraju da isceniraju napad na Hrvate u Prijedoru, koje bi onda predstavili kao zločin Srba i tako izazvali „ humanitarnu intevenciju Zapada“!

U prilog ovoj tezi ide i odluka hrvatskog ministra odbrane Damira Krističevića da uputi hiljadu specijalaca ( i još toliko rezervista) na Dunav uz granicu sa Srbijom. Vojnici su raspoređeni u Vukovaru, ali i Sinju, Varaždinu i Pločama. Objašnjenje glasi da je Zagreb zbog -pomeranja snaga članica NATO prema Rusiji zaključio da treba da pošalje vojnike na svoje granice- ?!

Opasne igre

FOTO: Arhiva

Vojni analitičar Miroslav Lazanski kaže da agresivne poteze NATO pakta treba pažljivo pratiti i naglašava da postoji nekoliko opcija naoružavanja kosovskih Albanaca.

"Amerikanci u bazi Bondstil imaju helikoptere „blek hok“ koje bi mogli da prepuste Albancima. To može biti jako opasno", kaže Lazanski.

Vučić: Mene bi obesili u Briselu

Premijer Aleksandar Vučić rekao je juče da su najave ujedinjenja Albanije i Kosova samo puste želje.

"Jasno je da se to neće dogoditi, ali da sam ja pričao o ujedinjenu svih Srba u regionu, okačili bi me u Briselu umesto onih zastava", rekao je Vučić.

Predsednik Opštine Bujanovac Jonuz Musliju izjavio je da zvanična Tirana ima punu podršku za "ujedinjenje Albanije i Kosova", ako izostane njihova evropska perspektiva, ali ne bez Preševa.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Informer
Pratite BKTV News na VIBERU:
8 Komentara


Na vrh