Politika

Vučić čestitao Đukanoviću pobedu: Crnogorci su pokazali da...

Photo: Tanjug/Ilustracija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću.

"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", ističe se u čestitki.

Vučić je, takođe, izrazio nadu da će Ðukanović svojim radom doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak, saopštila je predsednikova Služba za saradnju s medijima.

FOTO: Tanjug/AP/Risto Božović

"U očekivanju dobre saradnje i jačanja bilateralnih odnosa Srbije i Crne Gore, želim Vam mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Veliki trijumf Đukanovića - političar ili vladar? Milo novi-stari predsednik Crne Gore, lider sa najdužim stažom koji ne voli nezgodna pitanja!

Prema preliminarnim podacima CEMI-ja, na 100 odsto obrađenih podataka, kandidat DPS-a Milo Đukanović ima 53,8 odsto podrške građana, a kandidat većeg dela opozicije Mladen Bojanić 33,5 odsto.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh