Politika

Vučić: Što se tiče provokacija i dobacivanja u Hrvatskoj, baš me briga!

Photo: Tanjug/Dimitrije Goll

Ja sam predsednik Srbije i moje je da predstavljam našu zemlju i da to uradim na učtiv i dostojanstven način i to je ono što mislim da sam radio i mislim da smo dobre rezultate postigli, rekao je Aleksandar Vučić.

On je tako odgovorio na pitanje Pink televizije u vezi sa atmosferom u Zagrebu i demonstracijama i dobacivanjima.

Vučić je istakao da je zahvalan predsednici Grabar Kitarović, koja je, navodi, bila hrabra i koja je na ozbiljan i odgovoran način govorila i ponašala se dostojanstveno, štiteći hrvatske interese, kao što je i on štitio srpske.

"Što se tiče tih sitnih provokacija, na to sam naučio", rekao je Vucicć i dodao da mu i u Beogradu na stadionu viču "Vučiću pederu", pa onda opet, kaže, svi za njega glasaju.

Plenković: Pitanje ratne odštete... Vučić: Ne bih to pokretao, izgubićete!

"Tako da baš me briga. Ovde nema čak ni glasanja, pa ne moram da brinem za to šta su mi sve uzvikivali", našalio se Vučić, a na konstataciju novinara da su se "danas neki iz srpske opozicije udružili zajedno sa ovima što su protestovali" rekao:

"E, to će će sigurno da im pomogne - pomislili da ti što protestuju imaju neke šanse, a ako su se oni sa ovima našima udružili, onda nemaju nikakve".

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI! 

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh