Politika

Vulin: Na beogradske izbore izlazimo u koaliciji sa SNS

Photo: FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Pokret socijalista će na beogradske izbore izaći u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, saopštio je danas lider PS-a Aleksandar Vulin.

On je na stranačkoj konvenciji PS-a pod sloganom "Mi smo deo tima koji voli Beograd", ponovio stav da predsednik Srbije treba da raspiše i parlamentarne izbore.

Vulin: Vičite, dobacujte, to je muzika za moje uši; Gojković: Molim vas ministre...

Vulin je rekao da od Aleksandra Vučića nije tražio "ni liste, ni mesto u vlasti", već pravo i privilegiju da prvi objavi da će sa SNS-om zajedno krenuti "u juriš za odbranu vrednosti" zbog kojih je, kako je rekao, Srbija slobodna zemlja. "Mislim da treba raspisati parlamentarne izbore jer se na izborima u Beogradu ne bira ko će bolje asfaltirati ulicu, već su to izbori za politiku koja od Srbije neće stvarati vazalnu, već uspešnu zemlju", istakao je lider PS na skupu u Domu omladine.

PSS-BK NEGOTIN: Jednoglasno uz koalicione partnere za ekonomski stabilnu Srbiju (VIDEO)

Skupu je prisustvovao i član Predsedništva SNS i predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović, koji je koalicionim partnerima poručio da od njih očekuje da se na izborima u prestonici bore u skladu sa stranačkim sloganom "borbena levica".

FOTO: TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE

"Aleksandar Vučić je pokrenuo veliki projekat ozdravljenja zemlje kako bismo mogli da povećamo plate i penzije, gradimo stanove...Počeli smo radimo stvari zbog kojih će ljudi biti ponosni što žive u ovoj zemlji, a to neko hoće da zaustavi. Zato vas molim da budemo čvrsti ne samo na ovim izborima već da se uvek borimo za naš grad, za našu zemlju, za svaku ulicu", kazao je Stefanović.

Najnovije istraživanje Faktor Plusa: SNS ubedljivo prva u Beogradu, evo ko deli drugo mesto
Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh