Region

Jeziva smrt u septičkoj jami: Radnici nastradali nakon što su upali u šaht

Photo: Shutterstock/Ilustracija

Tri osobe su nastradale u nesreći koja se dogodila u Čepinu u Hrvatskoj.

Nakon što su na licu mesta poginula dva radnika, a tri su prevezena u osječku bolnicu, u poslepodnevnim satima stigla je informacija kako je jedan od povređenih preminuo u bolnici, dok se za život jednog od njih doktori još bore.

Iz opštine Čepin objavili su kako su stradali Ma. H., D. F. i L. K.

Nesreća se dogodila u prepumpnoj stanici kanalizacije koja se nalazi na uglu ulica Papuk i Kalničke, potvrdio je Darijo Premec, portparol Policijske uprave osječko-baranjske. Radnici su se onesvestili nakon što su otvorili šaht i upali u njega. Verovatno su se otrovali metanom.

U čišćenju kanalizacije koje se obavlja svake sedmice učestvovala su dva radnika Vodovoda i tri radnika preduzeća "Urednost" iz Čepina.

Radnici osječkog Vodovoda i čepinskog komunalnog preduzeća pokušali su da uklone začepljenje, kada se iz sedam metara duboke jame pojavio plin. Radniku koji se prvi spustio u šaht, pozlilo je, pa je drugi pokušao da ga spase, a potom su u pomoć skočili i ostali. Tačne okolnosti biće poznate nakon istrage.

UŽAS u Beogradu: STRAVIČNA EKSPLOZIJA U CENTRU GRADA, IMA ŽRTAVA! (FOTO S LICA MESTA)

"Policijski službenici razgovaraju sa svedocima, a očekujemo i izjave stručnjaka kako bismo utvrdili šta se zaista dogodilo. Čim budemo znali više detalja, o tome ćemo obavestiti javnost", rekao je Premec.

Drama u Novom Sadu: Devojčicama pozlilo na gradilištu, spasavali ih vatrogasci

Izvor: Index.hr, Dnevnik.hr
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh