Region

Pucnjava u Sutomoru! Više hitaca za Čabarkapu!

Photo: BKTVNews/Ilustracija

Više hitaca na Čedomira Čabarkapu (55) iz Sutomora, nekadašnjeg pripadnika elitinih jedinica Vojske Jugoslavije, ispalio je za sada nepoznati napadač, u noći između nedelje i ponedeljka.

Čabarkapa nije pogođen, ali je lakše povređen prilikom pada. On slučaj nije ni prijavio policiji. Prema medijskim saznanjima, nepoznati napadač je ispalio više hitaca ispred vrata Čabarkapinog stana u naselju "Haj Nehaj". Čabarkapa tvrdi da je na njega za sada nepoznata osoba ispalila sedam metaka.

Brutalno ubistvo u Novom Sadu! Vlasnik kuće hicem iz pištolja usmrtio provalnika!

Očekuje se da Tužilaštvo kvalifikuje delo. Kako "Novosti" prenose, Čabarkapa je radio dugi niz godina i u obezbeđenju fizičkih i pravnih lica.

Snažna eksplozija u Skadru! Bomba ispred prostorija srpsko-crnogorske manjine, napadnut albanski biznismen! (VIDEO)

Iz Uprave policije saopštavaju da Čabarkapa nije Centru bezbednosti Bar prijavio da je nepoznato lice u njegovom pravcu ispalilo hice iz vatrenog oružja, već da je do tog saznanja došao policijski službenik CB Bar.

FOTO: BKTVNews/Ilustracija

"Č. Č. u ovom događaju nije povređen. Konstatovano je da Č. Č. ima povrede glave, ali koje nisu povrede nastale od vatrenog oružja već povrede koje je zadobio prilikom pada. Izlaskom na lice mesta i izvršenim uviđajem službenici CB Bar su u saznanju da se predmetni događaj odigrao oko 40 minuta pre vremena prijave, odnosno saznanja policijskog službenika o događaju. Službenici CB Bar preduzimaju mere i radnje u cilju rasvetljavanja navedenog događaja, kao i razloga njegovog neprijavljivanja od strane Č. Č. Tokom obrade ovog događaja utvrđeno je da Č. Č. ima povrede, ali da te povrede nisu nanesene vatrenim oružjem već da ih je zadobio prilikom pada udarivši glavom o drveni predmet nakon što je nepoznati izvršilac navodno pucao u njegovom pravcu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Masovna potraga u Pančevu! Da li ste videli ovu dvojicu muškaraca? (VIDEO)

O predmetnom događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio službenike CB Bar da izvrše uviđaj na licu mesta, i kazao je da će se nakon uvida u spise predmeta izjasniti o kvalifikaciji događaja.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Večernje novosti
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh