Region

Uhapšeni maloletnici zbog razbojništva!

Photo: Wikimedia/Ilustracija

Sarajevska policija uhapsila je juče dvojicu maloletnika osumnjičenih da su u utorak opljačkali dve osobe u Sarajevo City Centru, potvrđeno je iz MUP KS.

Kako je navedeno u zvaničnom izveštaju MUP KS, pripadnici Druge policijske uprave juče oko 11 i 30 časova, priveli su K. N. (16) i H. E. (16), obojica nastanjena u Sarajevu.

Srpskim crkvama i riznicama u Hrvatskoj vraćeno 45 ikona

Sumnjiče se da su u utorak, oko 21 i 30 u tržnom centru "SCC", u ulici Vrbanja, počinili navedeno krivično delo na štetu A. K., i S. E. iz Sarajeva, kojima su, uz upotrebu fizičke snage, oteli ručne satove.

Kako saznaje "Faktor.ba", reč je o maloletniku s Koševskog Brda koji je krajem septembra uhapšen zajedno sa njegovim 18-godišnjim bratom, zbog sumnje da su u stanu u ulici Muhameda Hadžijahića u centru Sarajeva, zarobili, tukli i opljačkali maloletnika, kojem su zapretili da im mora doneti novac.

Užas u regionu! Automobil pokosio radnika!

Policija je isti dan uhapsila maloletnog N. K., koji je u prisustvu roditelja i advokata saslušan i protiv njega se preduzimaju mere u skladu Zakonom o postupanju s maloletnicima, dok je stariji brat uhapšen naknadno i trenutno je zbog ovog krivičnog dela u pritvoru.

Na teret su im stavljena krivična dela protivpravno lišenje slobode, razbojništvo i iznuda.

Nesreća kod Slavonskog broda: Autobus pun dece sleteo s puta, ima mrtvih (VIDEO)

I drugi uhapšeni maloletnik E. H. odranije je poznat policiji. Naime, upravo su on i N. K. poznati po šokantnom snimku koji je svojevremeno objavila TV Hayat, a na kojem se ovi maloletnici nasilnici vide kako maltretiraju svog vršnjaka i teraju ga da govori pogrdne reči o sebi i svojoj porodici, a kako se nakon pojave snimka u medijima moglo čuti, nesretni dečak nije njihova prva žrtva.

Akcija crnogorske policije: Upad na nekoliko lokacija, privedeno nekoliko osoba

O svemu je obavešteno i kantonalno tužilaštvo, a uhapšeni su predati u Jedinicu za zadržavanje uhapšenih osoba MUP KS.

Policija radi na rasvetljavanju i dokumentovanju kriminalnih aktivnosti uhapšenih maloletnika.

Izvor: Faktor.ba
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh