Srbija

Čudo neviđeno u Jagodini! Nikao novi tobogan u Akva parku, pola miliona ljudi se skupilo! (FOTO)

Photo: Tanjug

Da li je moguće da se ovo desilo?

Na bazenima Akva parka u Jagodini, danas je pušten u rad novi tobogan, dužine 120 metara, kakav imaju svega tri ili četiri najveća Akava parka u Evropi, izjavio je Tanjugu predsednik Skupštine grada Dragan Marković - Palma, dodajući da tobogan polazi sa visine 15 metara, a prečnik levka je 14 metara.

FOTO: Tanjug

Akva park u Jagodini sa sedam bazena, od koji je jedan olimpijskih razmera, sada ima 720 metara tobogana, a novi tobogan je izazvao veliko interesovanje kupača, koji u redu čekaju da se njime spuste.

FOTO: Tanjug

Ova godina je bila izuzetno povoljna za turizam Jagodine, očekije se do kraja sezone oko pola miliona turusta, oko 100.000 više nego lane.

FOTO: Tanjug

"Do sada, od 1. juna, u Jagodinu je radnim danom dolazilo između 2.500 i 4.000 ljudi, a vikendom preko 6.000 ljudi", rekao je Marković. Kaže da je od otvaranja Akva parka 2007. godine ove godine bila najbolja poseta, te da u Jagodini očekuju da će na narednim sajmovima turizma dobiti visoke ocene i priznanja kao turistički centar u Srbiji.

Vučić: Svaki potez ima svoje posledice; Palma: Na šta vam ja ličim?

FOTO: Tanjug

Inače, 22. avgusta u Jagodini će biti Dan turizma, te će posetioci besplatno moći da obiđu Muzej Voštanih figura, ZOO vrt...a očekuje se dolazak više od 20.000 ljudi.

Biolozi u šoku! Pronađeno čudo neviđeno u Zapadnoj Moravi! (FOTO, VIDEO)

FOTO: Tanjug

Šok za šokom! Reka se totalno osušila i sve ove godine krila ovo na dnu! (FOTO)

FOTO: Tanjug

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
4 Komentara


Na vrh