Srbija

Užas kod Varvarina! Stravičan grom pogodio u strujomer, izbio požar!

Photo: MaxPixel/Ilustracija

Manji požar izbio je na pomoćnom objektu u domaćinstvu porodice Simić u selu Obrež kod Varvarina,u nevremenu koje je zadesilo Rasinski okrug nešto posle 18 sati.

Prema prvim informacijama sa lica mesta, pretpostavlja se da je vatra je izbila kada je grom udario u strujomer, pišu "Večernje novosti".

Na teren su vrlo brzo izašli pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice i policije, požar je ugašen i povređenih nije bilo.

"Samo smo čuli da je nešto puklo i da gori, a onda smo videli i vatrogasce i policiju, sve se brzo završilo", kažu za “Novosti” meštani Obreža. Sva sreća da niko nije stradao, jer je to pomoćni objekat u domaćinstvu gde živi šest članova.

Iako je kiša padala svega pola sata u ovom varvarinskom selu, meštani su na oprezu, jer ne zaboravljaju velike poplave koje su ih zadesile u proleće 2014. godine. Tada je zbog izlivanja Velike Morave oko 300 kuća bilo pod vodom, a voda se skoro dve nedelje povlačila iz Obreža gde živi više od 3.000 ljudi.

Jako olujno nevreme, praćeno grmljavonom zadesilo je i Kruševac, kao i okolne opštine u okrugu. Kiša je u Kruševcu, nakon kraće pauze, u kasno poslepodne ponovo nastavila da pada.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: Večernje novosti
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh