Srbija

Manji incident u opštini u Vranju, muškarac pretio zaposlenima

Photo: Wikipedia

Manji incident dogodio se u opštini u Vranju, a kako saznaje BKTVNews slučaj je prijavljen policiji.

U pojedinim medijima je objavljena informacija da je muškarac upao u kancelariju gradonačelnika Slobodana Milenkovića, ali iz opštine tvrde da situacija nije bila toliko dramatična.

"Nezadovoljni sugrađanin nije upao u kabinet, već je čekao u hodniku i zahtevao razgovor sa gradonačelnikom koji je u tom trenutku bio na sastanku. Ubrzo potom sam ga sreo u istom tom hodniku, pitao šta nije u redu, i onda je on zatražio da ga ne dira komunalna policija, jer je prodavao jagode u centru grada, što je protivno odluci o komunalnom uređenju. Objasnio sam mu da ne može tu da prodaje, da postoje pravila i odluke koje moraju da se poštuju, i da se jagode mogu prodavati jedino na zelenoj pijaci", objašnjava nam Nenad Antić, zamenik gradonačelnika Vranja.

Obećavao poslove u ruskim kompanijama, prevario građane za 2,8 miliona dinara

On dodaje da se nakon nekoliko minuta vratio u kancelariju i da je tek kasnije od obezbeđenja saznao da je nezadovoljni građanin pretio i gradonačeniku i zameniku i drugim zaposlenima u opštini.

"Nisam shvatio ove pretnje za ozbiljne. Ipak radnik obezbeđenja je morao da reaguje, preneo sve nadležnima u opštini i prijavio slučaj policiji", rekao je Antić.

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh