Srbija

Velika tragedija kod Loznice! Milenka ujela pčela, počeo je da se češe - nakon 40 minuta bio je mrtav!

Photo: Pixabay/Pexels (Ilustracija)

Porodica i meštani ne mogu da dođu k sebi od tragedije.

Milenko Radanović iz Čokešine kod Loznice umro je pre nedelju dana nakon što ga je pčela ubola u glavnu arteriju. Nesrećni čovek je za nekoliko sekundi počeo da se češe, za dva minuta pao u komu, za 40 je bio mrtav.

Iznenadna smrt ostavila je u neverici u članove njegove porodice, njegovu suprugu i sina, ali i sve žitelje mačvanskog sela, koji ne mogu da veruju da je smrt mogla da nastupi tako iznenada. Ginuli su ljudi u njivama sa traktorima, podletali pod kombajne, padala drva preko automobila u šumama, ali ovako nešto niko nije mogao ni pretpostaviti, ponavljaju oni.

FOTO: Pixnio/Ilustracija

Konobarica u Apatinu pronašla torbicu sa 30.000 evra, vratila ju je vlasniku, a on joj kao nagradu dao - 8 evra!

Kako kažu, ništa nije slutilo da će jedan naizgled bezazlen insekt koštati glave porodičnog čoveka. Milenko je krenuo u polje, na brdo Džajevac podno Cera, ne sluteći da mu je to poslednji dan u životu. Očevici vele da je pčela ujela Milenka za glavnu arteriju na vratu , za žilu i da se sve odvijalo u sekundama - za nekoliko trenutaka počeo je da se češe, za dva minuta već je pao u komu, za 40 minuta umro.

"Kradu, provaljuju, obijaju, nose kapije usred noći!" Ovo srpsko selo ne želi raseljene sa Kosova!

Oni veruju da se u blizini nalazio i tim lekara sa VMA spasa ne bi bilo. Nadaju se samo da će njegov gubitak biti upozorenje svim poljoprivrednicima, ali i drugim ljudima, da insekti nisu bezopasni i da se naročito u ovo doba godine treba posebno čuvati.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Izvor: alo.rs/Telegraf
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh