Politika

Vučić: "Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu"

Photo: Tanjug

Ponosan je, kaže, što je vodio najčistiju kampanju, što se nijedan ozbiljan incident nije dogodio tokom kampanje, za razliku od vremena kada su neki drugi bili na vlasti.

"Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu", rekao je Vučić gostujući na javnom servisu i istakao da on hoće da bude predsednik i onih koji misle na drugačiji način.

Kampanju svojih političkih protivnika ilustrovao je najnovijim slučajem vezanim za fabriku "Goša".

"Američka TV N1", rekao je, vodi kampanju o stanju u toj fabrici, a niko ne kaže da je ona privatizovana jos 2007, kada on, kaže, nije ni znao u kom je delu opozicije.

Vučić presekao: Ne idem na Kosovo, Priština pravi cirkus!

Zatim je za "Gošu" tražen spas u partnerstvu s državom, 2013, ali je tadašnji ministar privrede Saša Radulović to odbio.

"Zašto krijete da su to recidivi nekadašnjih loših poslova. Niti smo ih mi doveli, niti išta od toga oduzeli radnicima, ni luk jeli, ni luk mirisali", prokomentarisao je Vučić, gostujući na javnom servisu.

Međutim, dodao je, medijima činjenice ne smetaju da nastave s brutalnom kampanjom, pa su tako i pre nekoliko dana Maji Gojković dobacivali na izložbi Olje Ivanjicki neki koji su, kaže, umislili da su pisci.

"Kad ucenjujete Vučića, ucenjujete pogrešnog čoveka!"

Od 1. juna, kad stupa na snagu novi zakon, takvi će dobro razmisliti da li da napadaju ženu, poručio je Vucić i dodao da je zato srećan što je danas u Šumicama razgovarao sa ženama.

Nama, rekao je, jednostavno nije dozvoljeno da o nekome mislimo da je lošiji od nas, dok njima niko ko nas podržava ne valja.

"Ovde agresivna manjina maltretira pristojnu većinu. Ja, međutim, hoću da budem predsednik i onih koji misle na drugačiji način. To je Srbija koja može da prihvati različita mišljenja", poručio je Vučić.

Kladionice rekle svoje: Aleksandar Vučić ubedljivo pobeđuje u prvom krugu

Ponosan je, kaže, što je vodio najčistiju kampanju, što se nijedan ozbiljan incident nije dogodio tokom kampanje, za razliku od vremena kada su neki drugi bili na vlasti.

Nije bilo, ističe, nikakvih trikova kao ranije, hapsenja političkih protivnika, nije se bavio političkim protivnicima, ali, poručio je, boriće se protiv bahatih, braniti "običnog čoveka, radnike, obične ljude...prava intelektualaca, svakoga onoga kome ne daju da bude intelektualac".

Ponosan sam na kampanju, bila je čista kao sunce, rekao je.

 

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh