Dešavanja

BKTVNews vam poklanja karte za film "Deda Mraz na zameni" (FOTO+VIDEO)

Photo: BKTVNews

MCF i BKTVNews vam poklanjaju 2x2 karte za film "Deda Mraz na zameni" koji će biti prikazan u bioskopu Cineplexx Delta City u ponedeljak 15. januara u 18 časova.

Ko želi karte potrebno je da ostavi komentar najbrže što može ispod posta na našoj Fejsbuk stranici, koji će biti objavljen u danas u 19 časova. Srećni dobitnici karte mogu preuzeti na blagajni 20 minuta pre početka filma. Ukoliko neko ide umesto vas, molimo vas da nam ostavite ime i prezime te osobe u komentaru.

"Nemanjići" - tačka razdora autora i publike

"Deda Mraz na zameni", čarobna božićna bajka sa primesama komedije, stiže pravo iz Norveške u domaće bioskope, i donosi priču o novogodišnjoj avanturi gospodina Andersena, koji pravi dogovor sa Deda Mrazom da spasi Božić. Film je zasnovan na čuvenom norveškom klasiku za decu iz 1959. "Christmas Eve at Santa’s", pisca Alfa Projsena.

Jedne Božićne noći, gospodin Andersen zamalo da upropasti Božić njegovoj ženi i deci zbog nespretnog ponašanja. On obećava da će se ove godine odreći uloge Deda Mraza, kako bi uživao sa porodicom i sačuvao deo Božićnog duha. Sledećeg jutra, Andersen odlučuje da ipak ne želi da se odrekne svog sna da im pruži savršeni Božić, ali u trenutku nepažnje on se oklizne i padne niz liticu zajedno sa svim poklonima.

BKTVNews vam poklanja karte za film o Čerčilu i njegovom najmračnijem danu! (VIDEO)

Nakon dugog „putovanja“ kroz šume, sudari se sa jednim starim čovekom za koga se ispostavi da je pravi Deda Mraz. Oni odlučuju da se zamene, tako što će stolar Andersen otići u posetu Deda Mrazovoj porodici, dok će Deda Mraz da poseti Andersenovu porodicu, i samim tim, oni spasavaju jedan drugom Božićno veče.

Režiju za film potpisuje Terje Rangnes, bivši norveški novinar koji je postao reditelj, zahvaljujući iskustvu koje je stekao uređujući dečije emisije na televiziji, nakon čega se oprobao u režiranju dečijih TV serija. Njegov rediteljski debi, kada je u pitanju igrani film, bio je „Just another day at the office“ iz 2010. godine. Pored niza uspešnih filmova koje je režirao, Rangnes je takođe pisao scenarije, i glumio u nekoliko TV serija, dugometražnih, i kratkometražnih filmova.

Ako ne znate gde ćete za doček Srpske nove godine, evo predloga (VIDEO) 

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh