Dešavanja

U petak stižu ulaznice za Exit po specijalnoj ceni

Photo: Wikimedia/Ilustracija

Najbrži fanovi "Exit" festivala će u petak, 18. maja, od podne imati priliku da po specijalnim cenama nabave jednodnevne ulaznice za festivalski dan po sopstvenom izboru.

Broj ulaznica po ceni od samo 2.290 dinara veoma je ograničen i biće dostupan u petak od 12 sati na centralnoj blagajni "Gigstixa" u tržnom centru "Pariski magazin" u Novom Sadu.

Prve kupce dnevnih ulaznica očekuju i do sada najvrednije nagrade, najavljuju organizatori, a fanovi već od devet časova mogu da zauzmu svoje mesto u redu.

Ograničen kontigent ulaznica po ovoj poklon ceni za sve ostale fanove iz cele Srbije biće dostupan takođe od podneva putem sajta , dok će na ostalim prodajnim mestima "Gigs Tix" mreže ulaznice biti u prodaji od 13 sati.

Ukoliko se ne rasprodaju do festivala, cena ulaznica će tokom "Exita" od 12. do 15. jula biti veća za čak 70 posto.

U toku je i akcija "4+1" koja podrazumeva da se kupovinom četiri četvorodnevne ulaznice, peta dobija na poklon.

Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se putem sajta i direktno u mreži "Gigs Tix", a na sajtu prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj za "Exit" ili za celu "Exit Avanturu".

"Exit" festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz i drugi.

Pred milionima gledalaca: Voditeljka Evrovizije zaprosila člana "Balkanike" i rekla "Ovo je moj muž"!

Izvor: Tanjug
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh