Džet set

Fanovi zgranuti! Članovi poznatog benda počinili gnusan zločin! (FOTO, VIDEO)

Photo: Pixabay ilustracija

Trenutno se svi članovi benda nalaze u pritvoru, dok policija istražuje slučaj.

Članovi poljskog metal benda "Decapitated" su uhapšeni u Kaliforniji posle jednog nastupa, jer su optuženi za grupno silovanje devojke u svom autobusu koji koriste kako bi putovali na zakazane svirke.

Naime, devojka, koja je želela da ostane anonimna, je za poljske medije izjavila kako su je članovi benda silovali u kupatilu njihovog autobusa kojim putuju na zakazane nastupe, a da se to desilo 31. avgusta ove godine u gradu Spoken u državi Vašington u SAD.

Devojka je ispričala tamošnjoj policiji da je sa drugaricom želela da se fotografiše sa bubnjarom iz benda. Nakon kratkog razgovora članovi benda su ih pozvali na privatnu zabavu i piće u njihovom autobusu.

Ubrzo je zabava postala neprijatna kad je jedan od članova benda krenuo da nasrće na jednu od devojaka.

"Krenuli su da pričaju na poljskom i ništa ih nismo razumele. Svojoj prijateljici sam dala znak da krenemo čim završim sa toaletom", ispričala je žrtva.

Za njom je u kupatilo došao pevač grupe, Pjotrovski i počeo da je ljubi. Ona se opirala, a on joj je rekao: "Tvoja drugarica je otišla. Ostavila te je. Treba malo da se zabaviš".

Međutim, prijateljica napadnute devojke nije napustila autobus i ispričala je policiji da dok je čekala da njena drugarica završi sa toaletom, drugu devojku su doveli u autobus i seksualno napali ostali članovi benda. Na kraju su i njoj prišli, a kad je odbila, bacili su je na zemlju.

Ona je zatim uspela da pobegne i odveze se kolima, ali je ubrzo privedena zbog sumnje da je vozila u alkoholisanom stanju. Na zadnjem sedištu policijskih kola je odmah pozvala svoju prijateljicu, ne znajući da li je na kraju uspela da pobegne iz autobusa i ispričala policajcima šta se desilo. Dežurni poilicajca joj je rekao da ne može da joj pomogne ako ne zna tačnu lokaciju autobusa.

Navodna žrtva silovanja je posle nekog vremena pronađena kako luta ulicama. Ona je ispričala kasnije policiji da joj je jedan od članova benda pomogao da se obuče i izneo je iz autobusa i ostavio kraj puta.

Ona je zatim hodala i zvala svoje najbliže, pre nego što je sve prijavila policiji. Policaja je posle nekog vremena pronašla i zatim su krenuli da pretražuju taj deo grada, ali autobusa nigde nije bilo, jer su najverovatnije već bili napustili grad.

Nadležne službe su preuzele devojku i odveli je na ispitivanje u obližnju bolnicu. Detektivi su naveli da je imala vidljive ogrebotine i modrice po telu, piše sajt "Spokesman".

Bubnjar benda je nakon optužbi izjavio da neće da daje izjave bez advokata i prevodioca.

Vodeći gitarista benda je rekao da je video pevača i basistu da imaju seksa sa devojkom u kupatilu i pristao je na DNK analize.

Pevač je priznao da je u autobusu bilo zabave i da su bile prisutne žene, ali je dalje odbio da govori tražeći advokata i prevodioca, a basista je takođe izjavio da je bilo devojaka u autobusu, ali da je on samo sedeo na kauču i da nije video šta se dešavalo, a zatim je i on zatražio prevodioca kako ne bi bio pogrešno shvaćen od strane suda.

Pevač i basista su odbili da urade DNK analize.

Izvor: Alo
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh