Film

Branko Radaković briljirao i u Crnoj Gori: Ovacije za "Limunovo drvo"

Photo: BKTVNews

Jedan od najpularnijih dokumentaraca u regionu "Limunovo drvo", režisera Branka Radakovića, prikazan je u subotu u Nikšiću na prvoj filmskoj reviji muzičkih dokumentaraca "Rokumentarni dani".

Nakon brojnih turneja i velikog uspeha Radaković se petim dugometražnim kinematografskim ostvarenjemje predstavio i crnogorskoj publici.

Publika je nakon projekcije imala priliku da u okviru tribine "Dokumentarni film i muzika" razgovara sa proslavljenim umetnikom. Sudeći prema slici koja se mogla videti prisutni su bili i više nego zadovoljni. Pitanja publike su se nizala, uprkos tome što je organizator manifestacije nekoliko puta napominjao da je vreme isteklo. Odlične vibracije između publike i Radakovića morale su u jednom trenutku da budu prekinute, zbog nastavka programa.

Film koji je Radaković, kao i većinu njegovih filmova, uradio tako što je sam snimao, montirao, režirao, ali bio zadužen i za scenario, govori o grupi “Limunovo drvo” koju su 1997. osnovali Milan Mladenović, Dragomir Mihailović i Milan Stefanović, a koja se raspala tri godine kasnije.

Tri premijere u "Sinepleksu" (VIDEO)

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh