Astro

Imaju "kratak fitilj": Ova tri horoskopska znaka su najveće svađalice

Photo: Shutterstock/Ilustracija

Ako znate neku svađalicu, proverite u kom je znaku rođena

Sa njima bi trebalo da izbegavate konflikte.

ŠKORPIJA

FOTO: Pixabay

Kada se u bilo kom smislu osete ugroženo, Škorpije veoma brzo planu, pa to skoro uvek rezultira svađom. Kada njima stanete na žulj, znaćete. Njihova ličnost se promeni za 180 stepeni i u roku od par sekundi su u stanju da "ključaju od besa", ukoliko nešto nije onako kako su one zamislili. Njihove svađe obično se završavaju tako što druga strana odustane.

Da li ste temperamentni ili svima popuštate: Ovo su pozitivne i negativne karakteristike svakog horoskopskog znaka

 BIK  FOTO: Pixabay

Kao i Škorpije, osobe rođene u znaku Bika će se veoma žustro upustiti u raspravu ukoliko se osete ugroženim. Bikovi su veoma tvrdoglavi, te stoga neće lako priznati da nisu u pravu. Svađe sa ovim osobama, mogu potrajati i duže vreme, tako da ukoliko započnete svađu sa Bikom, budite spremni da se neće tek tako razrešiti.

LAV

FOTO: Pixabay

Od svih znakova na ovoj listi, Lavovima treba najviše vremena da se naljute. Međutim, kada se naljute, tada nastaje problem. Vodite računa šta pričate pred Lavom, jer vrlo lako možete pogoditi mesto gde su osetljivi. Ukoliko se to dogodi, pripremite se za čitav arsenal argumenata protiv vas, optužbi i slično. Bilo koji pokušaj da se odbranite samo će ih dodatno rasrditi, pa budite obazrivi.

Zodijak otkriva: Ovim osobinama najviše privlačite suprotan pol

 

Izvor: BKTVNews/Nevena Žunić
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh