Astro

Mlad Mesec u Devici donosi uspeh, ali ne za sve horoskopske znakove

Photo: Shutterstock/Pixabay

Pojedine Device mogu da imaju dobre prilike, samo oprez.

Mlad Mesec u Devici ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca što znači da imate mogućnost svakodnevnog spremanja i pravljenja reda u životu.

Evo šta vas koči da postanete uspešni prema vašem horoskopskom znaku

Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspehe u raznim životnim poljima pa se ne dajte zbuniti ako vam Neptun zamaže oči i stvori zbrku. Sigurno i polako istrajno krenite u pravljenje reda i pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo bespotrebno, nedostižno i nerealno.

Sve mere tri puta: Ovo su najveći perfekcionisti Zodijaka

Sada treba da budu oprezni Blizanci, Strelčevi, Ribe i Device jer oni imaju senke od Neptuna pa im koncentracija biti slabija ili mogu da skrenu sa pravog puta, piše astrolog Željka Knežević. Bikovi, Rakovi, Jarčevi i Škorpije se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu realni i istrajni. Venera prelazi u Škorpiju 9. septembra pa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju vraćanja prošlosti, novih – starih početaka i svega što podleže Veneri. Evo šta možete očekivati od mladog Meseca u Devici.

FOTO: Shuterstock

OVAN

Vi ste pravi srećnici ovog mladog Meseca. Mnogi Ovnovi misle samo na sebe, a pojedini su fenomeni za organizovanje. Sa ulaskom Venere u Škorpiju kod vas nestaje i poslednja prepreka do uspeha. Kod vas se pokreće želja za posedovanjem, dok neke manipulacije može pokrenuti Venera iz Škorpije. Moguće je da sretnete neku novu osobu, no ipak budite oprezni kada je ljubav u pitanju.

FOTO: Pixabay

BIK

Vama se otvaraju divna zbližavanja sa postojećim partnerom i mogućnost pripremanja zabave. Venera i Jupiter iz Škorpije vam šalju dobre prilike, neke potvrde, ateste za nešto pa eto i tu povoda da slavite. Pojedini Bikovi mogu da se dogovaraju o venčanju ili baš da se venčaju. Nažalost, ima i onih koji mogu da se raziđu sa partnerom.

BLIZANCI

Treba da nađete balans između poslovnog i privatnog života. Mogu da se pojave nova interesovanja ili da krenete sa nekim eksperimentom da biste zadovoljili vašu radoznalost. Ipak, zbog lošeg Neptunovog aspekta se preporučuje da pojedini Blizanci ne pokreću ništa novo ako tokovi nisu sigurni i jasni.

FOTO: Pixabay

RAK

Svi Rakovi koji su rođeni 9. jula i kasnije mogu imati neke lepe prilike, neki na poslu, a neki u ljubavi. Postoji mogućnost i za proširenje posla ili neki dodatni posao, jer već duže vreme imate podršku Jupitera iz Škorpije. Sada mu se pridružuje i Venera, a od sredine maja uključio se i Uran iz Bika. Sada nije vreme da nerealno i nekontrolisano trošite novac.

LAV

Kod vas se mlad Mesec dešava u drugom polju materijalnog i duhovnog posedovanja pa držite dobro pažnju i osluškujte šta možete da čujete za neki posao. Moguće je da ćete imati i nekih problema kada su neke porodične nekretnine u pitanju ili vaše lične. Emotivno se dešava neka promena osobama iz prve dekade. Imate podršku jake energije da sve iznesete.

DEVICE

Sve Device koje su rođene 9. septembra i malo kasnije zbog uspeha kreću da više vrednuju sebe. Prosto iz dubine duše napredujete i uvećavate samopouzdanje. Sada je veoma važno da pokrenete nove tokove u svim oblastima, da odredite prioritete i sredite sve kako treba u svom životu. Srećno!

VAGA

Vama se dešava mlad Mesec u dvanaestom polju i Devici što može da vas uznemiri ako je u pitanju neka bolest ili loše misli. Ali to su samo trenutne loše misli dok Mesec tranzitira kroz Devicu pa nemojte da strahujete. Mogući su i reagovanja na druga mišljenja i emotivna slabost na sve probleme.

ŠKORPIJA

Vi dobijate veliku snagu i hrabrost uz pomoć Plutona sa Mesecom pa svima koji su rođeni 9. novembra i posle, ukazuje se neka nova mogućnost, poznanstvo ili ulazak u novu vezu. Uz pomoć Venere vi krećete da pravite baš one promene o kojima ste ranije razmišljali. Ne razmišljajte mnogo već krenite. Ako je potrebno, promenite frizuru, garderobu, idite na dijetu, vežbajte i to sve da biste ostavili bolji utisak na druge. Naglašena vam je komunikativnost ali ne padajte na emocije drugih ljudi već slušajte vaš unutrašnji glas.

STRELAC

Vama nije baš najbolji ovaj mlad Mesec pa može da se desi gubitak ili neka iluzija. Ako izbistrite vaš um, možete da prepoznate ili uvidite neku situaciju i razrešite je. Pojedini Strelčevi mogu imati dobru viziju, ali ipak budite oprezni po pitanju nekih stvari. Mnogo bolje je da ne rasipate vaše dobre namere dok se od vas ne traži mišljenje, a kada dobijete priliku da govorite onda će okolina imati šta da čuje, kao i da se složi sa vašim mišljenjem.

FOTO: Pixabay

JARAC

Mnogi Jarčevi mogu da krenu na put ili će da prave plan za putovanje. Veoma je povoljno da se okrenete onome što želite da naučite, jer sada je prilika da to upišete. Sa ovim mladim Mesecom širom su vam otvorena sva vrata za uspeh pa nemojte da oklevate i zatežete, već se pokrenite. Šta god sada da pokrenete, imaćete uspeha u tome. Sada je pravi momenat da pokrenete nešto novo u svom životu.

VODOLIJA

Sada možete da uspete u svemu, samo nemojte mnogo da razmišljate i da vas Neptun povede u traženju idealnog rešenja pa sve ostane na razmišljanju. Budite prodorni i ne ustručavajte da se nametnete jer je sada to moguće. Sa ovim mladim Mesecom moguće su romanse i lepa druženja pa uživajte!

RIBE

Vi sada treba da završite nešto što se već dugo razvlači. Kada nešto nestane, pojavi se drugo i sve opet od vas zavisi – da li vi želite da prihvatite novu osobu ili želite da budete neko vreme slobodni. Ipak, iako je Neptun vaš vladar on vam može stvarati nejasnu sliku ili ako je blizu vašeg Sunca, prosto vas može omamiti pa da to ne bude ono što ste želeli. Pojedine Ribe mogu imati priliv ili odliv neke veće sume novca. Ne preporučuju se dugoročni poslovi već samo oni svakodnevni i rutinski.

Izvor: ddl.rs/astrosudbina
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh