Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ovaj znak brzo DOBIJA NOVAC, a evo ko će se upustiti u VELIKI POSAO!

Photo: Pixabay

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju.

OVAN

Posla preko glave, vi to volite, niste neko ko sedi i čeka. Raduje vas kada imate puno obaveza. Povedite računa o papirima. Ako budete mudri imaćete naklonost mnogih kolega, saradnika koji su oko vas. Pametne ideje i novi planovi su pred vama.

Emotivno se osećate bolje. Ako ste neko ko nije bio zadovoljan sada je prilika da ispravite taj trend. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju susret sa jednim Lavom koji će im popraviti raspoloženje svojim lepim manirima.

Dosta se dobro osećate zdravstveno.

BIK

Do novca stižete brzo i lako. Dobro se osećate kada je takva situacija. Samo što morate da obratite pažnju na saradnike koji ne znaju da raspolažu pravilno sa finansijama. Trebalo bi da uključite nekog eksperta za rad u toj oblasti, imaćete bolji pregled svog računa.

U ljubavi ste iskreni i ne volite da se igrate tuđim emocijama. Ionako imate partnera koji dominira. Ako ste sami onda gledajte da se okrenete jednoj Vagi.

Zdravstveno ste u dobroj fizičkoj formi.

BLIZANCI

Dobra nedelja pred vama. Puno kretanja dinamike, putovanja. Napravite balans u svemu i bićete uspešni poručuju vam zvezde. Ukoliko planirate neki nov posao nije loše da se udružite sa drugim Blizancima ili Rakom koji ima dobre veze i može da vas protežira.

Ako ste u ljubavi sa jednom Devicom onda uživate u raspravi sa njom. Pazite šta pričate jer ste u suštini veliki individalac pa da ne bude da ste previše sebični, to bi svakako uticalo na vezu.

Čuvajte pluća, disajne organe, smanjite cigarete.

Raskid na pomolu: Tri horoskopska znaka koja će doživeti ljubavni krah ovog proleća

RAK

Možda rizikujete, možda ne, kako god, veoma ste sigurni u ono što radite. Puni ste samopouzdanja i možete da očekujete uspešno poslovanje. Sledite svoju jaku i besprekornu intuiciju i biće sve kako treba.

Emotivno ste vezani za porodičan život. Smatrate da samo porodica može da donese uspeh ali ipak pazite oko srede i četvrtka jer možete imati verbalnih konflikta. Ako ste slobodni težite vezi sa jednom naizgled tihom Škorpijom.

Zdravstveno voda vas regeneriše.

Foto: Pixabay

LAV

Morate da pazite tokom sedmice na svoju psihu. Ona je osetljiva i nešto što je važno za vas da se ne osećate previše superiorno. Ako nešto niste u mogućnosti da završite onda se previše ne trudite ili ne naprežite svoju energiju, biće prilika.

U ljubavi ste veliko zanovetalo. Partner mora da vas sluša ili jednostavno neće biti sa vama. Previše strogi za nekog ko vas prati ceo život. Možete sebi da priuštite odlazak u inostranstvo tako da ćete biti u mogućnosti da upoznate novu ljubav, ukoliko ste sami.

Zdravstveno pazite na nesanicu koja vas sve više blokira.

DEVICA

Predani ste sebi i svom poslu. Volite da radite iako vam vreme i toplota preterano ne prijaju. Najbolje će proći one Device koje se bave umnim radom.

Emotivno, često vam se dešava da razmišljate o velikoj neostvarenoj ljubavi. Vaša dugogodišnja veza je pravi put u ljubav, nemate aspekte za promenu. Slobodne Device moraju da u traženju idealnog partnera pogledaju šta se realno dešava oko njih. Ako spustite kriterijume naći ćete ono što tražite.

Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Evo ko će dobiti NOVAC, a kome će LJUBAV ZAKUCATI NA VRATA!

VAGA

Ako ste slobodni, početak dobre komunikacije može dovesti do zbližavanja sa osobom koja vas interesuje. Najbolje bi bilo da ste u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za kretanjem, društvenim zabavama, putovanjem.

U poslu možete biti čas zadovoljni čas ne. Važno je da ste efikasni i da imate dobre saradnike. Ukoliko ste neko ko se bavi umetnošću morate da se organizujete dobro pre nego krenete sa realizacijom. Tražite pomoć jednog Bika ili Jarca.

Razdražljivost može biti zdravstveni problem.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Lako vam ide da zaradite novac. Više razmišljate negativno nego što je finansijsko stanje pravo. Vi imate ogromne kapaciteta za svaki posao koji započnete. Za vas nema nekih problema. Mada ste samo malo ili delimično zadovoljni jer uvek možete više.

Skloni ste stalnim promenama partnera jer idete iz veze u vezu, a to je problem koji imate jer vam je teško da se vežete.

Obratite pažnju na krvne sudove.

STRELAC

Pre svega čuvajte zdravlje. Niste pažljivi, veliki ste hedonista u hrani, piću, izlascima noću što može da naruši vaš život.

Zbog toga i posao može da trpi ili da ga uopšte nemate onoliko koliko vi to volite da imate. Oni Strelčevi koji su malo disciplinovaniji imaju mogućnost da se okrenu poslovima povezanim sa uvozom robe.

Emotivno ste neko ko može da ostane sam i uživa apsolutno kao i onaj koji se nalazi u vezi. Strelac u braku ima zamerke na kućni budžet koji se jednostavno "topi".

JARAC

Zanimljiva nedelja pred vama. Spremate se na veliki privatan posao sa nekim iz familije. Verovatno će to biti žena. Za vas u ovom trenutku rad sa ženama vam može doneti posao i prosperitet koji i očekujete.

U ljubavi ste sa osobom koja je u braku. To nije neki jak brak ali je ipak statusno određen. Nećete se zadržati dugo u toj zajednici jer imate mlađe udvarače od sebe, što vas veoma privlači.

Zdravlje je pod kontrolom.

VODOLIJA

Niste raspoloženi tokom nedelje previše da se dajete. Menjajte se, budite usmereni na sebe i projektu koji je pred vama. Obuzdajte sebe oko raznih prohteva. Novac vam predstavlja otežanje tokom sedmice, zbog toga štedite.

Emotivno, jedna Vaga će vas probuditi. Imate dara da šarmirate svakog ko vam se nađe na putu. Vi ste osoba koju voli društvo.

Što više vremena slobodnog provodite van kuće, pored reke, planina…

RIBE

Radite veoma dobro. Svi vam zavide. Bavite se poslovima koji su zanimljivi pa možete biti povezani sa više delatnosti u isto vreme. Ne predstavlja vam opterećenje. Dobra zarada, pre svega.

Ponekad znate da kažete ljubavi "zbogom" zbog preteranih ambicija ali ipak se javite osobi koja vas uporno traži. Dobar ljubavni odnos možete imati sa Rakom ili Lavom. Iako mnogo razlika u energiji jednog Lava i vaše suptilnost, bićete spremni da se menjate.

Pozitivni ste pa nećete biti zdravstveno ugroženi ove sedmice.

SNOVI VS REALNOST: Horoskop OTKRIVA šta vaš ZNAK želi, a ŠTA ĆE u stvari DOBITI!

Izvor: 0906/ 260-260 ASTRO SKY BEOGRAD/BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh