Astro

Nedeljni horoskop: Pred Strelčevima su ozbiljne ponude za posao, Jarčevima se vraća stara ljubav

Photo: Shutterstock/Ilustracija

OVAN

Partnerski rad je najvažniji. Planeta Sunce u vašem sedmom polju očekujte da se stvari odvijaju po vašem sistemu, Vodolija, Vaga i Blizanci mogu biti neko ko je veoma dobar za saradnju i dobru zaradu. Posebno je važno da napravite siguran ugovor sa Vodolijom jer ćete sa njom imati mnogo toga da radite i sarađujete. Emotivno ćete biti iskreniji u pokazivanju svojih osobina. Ne izlazite sami, bez voljenje osobe, stvarate sumnju. Zdravstveno imate problem sa vidom.

BIK

Bolji dani za ambicioznog Bika od sredine nedelje. Za vas pravo doba za novac, mali raj. Nije potrebno da se preterano nervirate ako ste nezaposleni, sačekajte narednu nedelju. Svakako da svi imaju poverenja u vas i smatraju da jedino vi možete nešto da napravite. Čuvajte se saradnika koji preterano imaju mnogo ideja, od toga ništa ne može da ispadne. Emotivno vam se vraća stara ljubav. Zdravstveno ste dobro a za vašeg partnera je to najvažnije jer može da traži od vas ispunjenje svojih želja.

BLIZANCI

Ako planirate da se zapošljavate sada, onda neka to urade oni koji u svojim natalnim kartama imaju retrogradnu Veneru. Ostali neka se drže onih poslova koje rade. Mnogo ulažete mentalnu energiju u svaki susret sa novim saradnicima. Savet vam je da se opustite i ne razmišljate o novcu jer se svaki put blokirate. Emotivno ste vezani za Vagu koja je dobar i razuman prijatelj pre svega. Zdravstveno se držite podalje od nervoze i nestrpljenja, često sebi blokirate zdravlje.

RAK

Dobra nedelja za Raka i ako planira privatan biznis, sreća ga prati. Ukoliko radite za neke velike agencije ili ste možda u marketingu očekujte uspeh. Vaš projekat je nešto što nije još niko radio pre vas a verovatno i neće. Zaštitite svoje intelektualno pravo, delo i neće biti problema. Emotivno pomalo patite zbog jednog grubog Škorpiona, iako je retrogradna Venera. On nije vredan vas i počnite to da prihvatate kao istinu, u suprotnom vam predstoji samoća. Zdravstveno ste dobro.

Spoj iz pakla: Ovi horoskopski znakovi nikako ne idu zajedno, a opet ne mogu jedan bez drugog

LAV

Lav je odličan u komunikaciji, diplomatiji, nadmudrivanju drugih. Iskoristiće sve svoje talente i moći. Osoba iz znaka Ribe pokušava da vas blokira svojim stalnim uznemiravanjem i stagnacijom. To morate da rešite odmah ukoliko ne želite da i dalje gubite finansijski a za jednog Lava to nije prihvatljivo. Emotivno ste na nekoj raskrsnici. Mislite da se okrenete jednoj osobi ali vas strasti odvuku na drugu stranu i tako sve u krug. Da li ćete biti srećnik u ljubavi ili žrtva strasti sami odlučite. Zdravstveno imate dobru energiju koju morate da iskoristite.

DEVICA

Zbog retrogradne Venere izbegavajte saradnju i poslove sa bliskom rodbinom, posebno za ženskim delom familije. To nije aspekat koji može da vam pomogne u daljem radu. Priliv energije očekujte već od subote, moći ćete da se dokažete onim nevernicima koji vas stalno kritikuju i traže od vas još i još. Ako ste slobodni imaćete susret sa Blizancima ili Vagom. Za vas je dobro da imate dinamičnu osobu pored sebe kako ne biste upali u dosadu. Zdravlje vam je uvek pod kontrolom.

Retrogradna Venera u Škorpiji: Spremite se za iskušenja na polju ljubavi i finansija

VAGA

Retrogradna Venera vam donosi povoljnosti, posebno od sredine nedelje. Promena posla, unapređenje, dodatni novac, sve su to situacije koji su pred vama i daće jedan uspeh. Druga i treća dekada ovog znaka može da se opusti, dobar posao i dalje ali oprezno sa ulaganjima. Vage u vezi ili braku su pomalo zaboravile na sebe na svoj izgled i to može da im smeta. Vratite se svom dobrom imidžu. Ako ste slobodni onda udvaranje od strane Škorpije ili Ovna. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Odahnite ove sedmice. Venera retrogradna u vašem znaku tražiće da mirno krenite svojim putem. Stvarajte svoju novu bolju karmu sa više optimizma i novih naprednih ideja. Putujte ili planirajte put koji će vam omogućiti bolji život i više novca. Emotivno ste u klopci ukoliko ste u braku, posebno ako ste u braku sa Devicom koja često pokazuje nestabilnost. Osećate da nešto treba menjati. Ukoliko ste sami onda se posvetite svojim unutrašnjim životom i doći će osoba koja vam zaista pripada. Zdravstveno ste pod stresom.

Najveći gurmani horoskopa: Ovi znakovi uživaju u hrani više od drugih

STRELAC

Strelac ne voli da štedi pa je savet da čuvate novca za nove poslovne ponude i ulaganja. Ovom znaku je posebno važno da povede računa o idejama koje sprovodi. Pokretanjem Plutona u direktno kretanje moraćete da se stabilizujete i primenite disciplinu na svim nivoima, posebno finansijama. Ozbiljne ponude, poslovi pred vama. Ukoliko ste u nekoj emotivnoj vezi koja vas guši raskrstićete brzo sa tim, ako tražite novu ljubav onda je potražite na kraćem odmoru. Zdravstveno se čuvajte bolova u leđima.

JARAC

Sunce u Vagi na vrhu vašeg desetog polja karijere može da opiše da ste u fazi koja predstavlja prekretnicu. Počinjete novu etapu u vašem životu koja treba da predstavi temelje dalje poslovnosti i uspeha. O svemu dobro razmislite pre nego pokrenete nov posao. Novu ideju uvek imate. Emotivno ste u vezi sa osobom kojoj je potrebna podrška. Ako ste slobodni onda računajte na udvaranje Device ili Bik,a a nekima se vraća stara ljubav. Zdravlje vam je dobro.

Mesečni horoskop: Blizance čeka velika promena na poslu, Lavovima predstoji veoma dobar period za ljubav

VODOLIJA

Vodolija ima duhovni put koji predstavlja sve. Posebna energija i poseban zadatak da uradite poslove koji mogu biti od važnosti za veliki kolektiv, grupu ljudi. Teško će vam biti jer ste sami ali volite borbu i izazove i to će doprineti da se istaknete. Pazite kako pregovarate danima kao što su utorak ili četvrtak. Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Vagom onda svoju ljubav produbite nekim zanimljivim putovanjem u inostranstvo. Vodolija koja traži novu ljubav može je naći na nekom dobrotvornom skupu. Zdravstveno ste opterećeni krvnim pritiskom.

RIBE

Ribe u ovom periodu jačaju svoj sistem vrednosti pored jedne Škorpije. Ona je prevrtljiva, ponekad ali vi je tražite podsvesno pored sebe i idete nekim nejasnim putem. Čuvajte svoje poslovne ideje jer mogu biti pokradene i iskorištene za nekog drugog a to znači da ćete manje novca zaraditi. Emotivno ste u vezi koja vam pruža stabilnost, možda ste pred brakom ili zajedničkim životom. Uživajte u svakom trenutku koji je pred vama. Zdravstveno se osećate dobro.

Izvor: DarkaCvetković/Astrolog/Astrosky.rs
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh