Astro

Nedeljni horoskop: Škorpije čeka zanimljivo poznantsvo, Ribe ne budite nerealne

Photo: Shutterstock

Jarčeve čekaju velika previranja na poslu, Vagama zvezde savetuju da negde otputuju pod hitno.

OVAN

Mnogi žele da razgovaraju sa vama i pokušaju da pronađu nešto dobro za vaš zajednički posao. Imate ideje i to je dobro, jer ćete moći da izađete iz dugogodišnje blokade. Emotivno vaš partner je neko ko je čist pozitivac. On vas uvek oraspoloži kada energetski padate, zbog toga morate da mu budete zahvalni, zbog toga putujte zajedno. Ako ste slobodni onda imate susret sa jednim Rakom koji deluje prilično snažno i zaštitnički, takva vam osoba treba da biste se osećali bolje. Zdravstveno možete imati problem sa bolovima u glavi.

BIK

Iako imate stalne pritiske i neki žele da vas smene zbog vaših inovatornih ideja čak nerazumnih za druge, vas izgleda to ne dotiče previše. Imate svoj stil i program rada. Bolji dani za finansije su od ponedeljka. Emotivno ste prazni, tražite nova uzbuđenja a jedan Jarac vam ne da mira. On je čudak. Čas je tu i želi nešto više sa vama, čas nestane bez reči. Moraćete da budete drugačiji prema njemu. Pokažite mu svoju snagu ali ne previše strogost i autoritet, to ga neće privući. Zdravlje vam je povezano sa problemima bubrega.

Sve mere tri puta: Ovo su najveći perfekcionisti Zodijaka

BLIZANCI

Ulaskom Merkura u Strelac u vaše sedmo polje zajedništva moraćete više pažnje da posvetite delatnostima koje traže ozbiljan duhovni pristup radu. Ukoliko ste neko ko je skoro postao nadređeni ili funkcioner u okviru firme u kojoj radi imaćete manji problem sa radnicima koji vas inače ne razumeju. Ako imate neko poznanstvo onda je ta osoba neodlučna, prilično stidljiva ili nema neko veliko ljubavno iskustvo. Blizanci u braku moraju da se pozabave kućnim obavezama koje ih u principu čine dosadnim. Zdravlje vam je stabilno.

RAK

Ponekad ste previše blagonakloni ili nemate strožiji stav prema saradnicima. Nije potrebno da budete teški i neomiljeni već da nađete pravi način da se sporazumete sa svojom radnom okolinom. Tu postoje i poneki ljubomorni saradnici koji vole da remete radnu atmosferu. Očekujte poziv jednog vatrenog znaka, verovatno je to nestrpljivi Strelac koji jedva čeka susret sa vama. Ukoliko ste u braku onda se pomirite ukoliko je bilo nekih neprijatnosti tokom predhodnih dana, u tome vam pomaže i retro Venera u Vagi. Zdravstveno čuvajte digestivni trakt.

Mesečni horoskop: Saznajte koji datumi su vam idealni za novac, a koji za ljubav

LAV

Dijalozi, sastanci, razni dogovori će vam omogućiti da dođete do važnih informacija o tome kako da bolje koristite svoje talente, unapredite svoje profesionalne veštine. Emotivno ste zadovoljni ukoliko ste u braku, imate ljubav koja vas okružuje i to čuvate na najbolji mogući način. Lav u vezi zna da bude dosta zahtevan, posebno ako je muški Lav. Vaša partnerka trebalo bi da bude u znaku Vodolije da bi sve podnela. Ukoliko ste sami previše vremena provodite u svom svetu ega. Zdravstveno obratiti pažnju na preterani iscrpljenost.

DEVICA

Vas ne brine novac već ugled. Budite uporni u svojim idejama i ne treba da previše slušate druge koji vam nameću nešto što vašoj energiji ne prija. Emotivno ste u vezi koja vam pruža zaštitu i sigurnost, ne pokazujte drugoj strani nesigurnost. Ako ste u braku onda bratite pažnju na reči koje izgovarate jer tada možete nesvesno da povredite partnera. Slobodne Device moraju više da se potrude i da ne traže partnera koji će samo da zadovolji erotske apetite. Problem srca od kraja naredne nedelje.

VAGA

Planirajte putovanje bilo da vam je potrebno za posao ili slobodno vreme, a nekima za studije daleko od rodnog mesta. Želja za duhovnim uzdizanjem je velika i lako ostvarljiva kroz razgovore sa načitanim osobama, posetema izložbi ili sezonskih sajmovima. Emotivno se plašite da uđete u vezu sa Ovnom ili Bikom. Strahove koje imate morate da prevaziđete a retrogradna Venera vam svakako pomaže, jer ćete u suprotnom ostati sami bez nekih većih razloga. Vaga u braku ima bolju nedelju od predhodne.Zdravstveno vas obuhvata nervoza.

ŠKORPIJA

Komunikacija sa predstavnicima finansijskih institucija mogu vam doneti korisne informacije o tome kako da uvećate budžet ili obezbedite svoju imovinu. Detalje tog razgovora zadržite za sebe. Emotivno oni koji su slobodni imaju poznanstvo preko prijatelja. Škorpije koje su u braku, moraju da se oslobode osećaja netrpeljivosti, ako ste u vezi onda i dalje imate hladno srce za nekog ko brine o vama. Važna nedelja za rešavanje zdravstvene situacije.

Opsednuti samim sobom: Ovi horoskopski znakovi su najsujetniji

STRELAC

Vi ste svakako neko ko može da razvije i organizuje velike sisteme poslovanja. Bračni život je povezan sa prijateljima. Oni su neko ko može da vas posavetuju, daju podršku iako imate ponekad čvrste stavove. Ako ste u vezi onda treba da preduzmete odgovornost za vašu zajednicu koja bi trebala da u skorije vreme da postane bračna. Slobodan Strelac traži svoju novu ljubav preko socijlnih mreža. Zdravstveno ste previše umorni, česti problem sa nogama.

Ako ih naljutite, pakao će se sručiti na vas: Ovo su tri najzlobnija horoskopska znaka

JARAC

Dobili ste nove zadatke i velika previranja na poslu. Niste previše zadvoljni. Verovatno ćete poželeti da menjate nešto u okviru posla, ne možete da izdržite da se bavite nekim trivijalnim stvarima. Vodeni trigon Neptuna i još uvek Jupitera u Škorpiji može da pomogne kroz emocije i prihvatite ljubav kakva god da je. Nije važno u kom znaku će biti partner ali je važno da ima u sebi prirodni osećaj za zdrav i pozitivan život. Zdravstveno imate problem sa crevima, disanjem ili žuči.

VODOLIJA

Dobar period za Vodolije od petka i za vikend učiniće da rešite neke važne situacije vezano za vaš status kroz nekretnine ili neku drugu vrstu finasijskih problema. Ljubav vam se otvara od sredine nedelje baš kao svim vazdušnim znakovima daje vetar u leđa gde zaista možete da promenite svoj status. Vodolija ima dobro slaganje tokom sedmice sa Vagom i Devicom dok oni koji su u braku mogu da očekuju pojačanu strast i iskrenu ljubav. Zdravstveno virusi su neprijatelji.

Nepogrešivi su u čitanju ljudi: Ovi horoskopski znakovi imaju šesto čulo

RIBE

Poslovno, očekujete i više od onoga što vam se realno pruža. Možete imati dobru saradnju sa Ovnom ili Škorpijom. Morate da izdržite naredni period koliko god vam naporno bilo jer vam se pruža šansa za odličnu zaradu. U potrazi za iskrenim emocijama, prihvatate sve. Ukoliko ste u braku onda vam je potrebna podrška, imate poverenje u partnera sa kojim živite. Oni pripadnici znaka Ribe koji su u vezi, moraju da se okrenu boljoj komunikaciji. Zdravlje vam je dobro ali proverite pritisak.

Izvor: Astrolog Darka Cvetković/Astrosky.rs
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh