Astro

Oni ne vole da budu sami: Ovo su najdruželjubiviji znakovi horoskopa

Photo: Shutterstock

Svoje slobodno vreme uglavnom provode sa dragim ljudima.

Dok neki horoskopski znakovi veoma cene vreme koje provode sami, osobe rođene u ova tri znaka najviše vole da budu u društvu.

FOTO: Pixabay

Njima je teško udovoljiti: Ovo su najrazmaženiji znakovi u horoskopu

BLIZANCI Kako su rođeni u znaku kojim vlada planeta Merkur, Blizanci su najkomunikativniji znakovi Zodijaka. Ove osobe mogu razgovarati sa bilo kim o bilo čemu, i kraljevi su socijalizacije kada je reč o ostalim horoskopskim znakovima. Obožavaju nova poznanstva i razmenu iskustava. Jednom rečju Blizanci su pravi "socijalni leptiri".

Venera u Škorpiji: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

LAV Osobe rođene u znaku Lava retko ćete videti same. Njihova vladajuća planeta je Sunce, a oni su ukratko rečeno rođeni da "sijaju" i budu najveće zvezde. To nije moguće ukoliko se osame. Stoga, Lavovi vole društvo, razmenu energije... Između ostalog njihova priroda zahteva da se nalaze u centru pažnje, te oni nastoje da budu "vođe čopora".

FOTO: Shutterstock

VAGA

Vagama vlada Venera, planeta socijalizacije i koketiranja, te stoga pripadnici ovog znaka imaju urođenu potrebu za upoznavanjem novih ljudi, a njihovom šarmu je teško odoleti. Vage su sjajni partneri i prijatelji, na koje se uvek možete osloniti, te su stoga često omiljene u društvu. Iako, za razliku od prethodna dva znaka, osobe rođene u ovom znaku veoma cene vreme koje posvete sebi. Takođe, radije će biti u društvu koje ih inspiriše.

Evo šta vas koči da postanete uspešni prema vašem horoskopskom znaku

Izvor: BKTVNews/Nevena Žunić
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh