Astro

Sve mere tri puta: Ovo su najveći perfekcionisti Zodijaka

Photo: Pixabay

Da li ste vi među njima?

Raditi na tome da budete najbolja verzija sebe je uvek korisno. Međutim, kada se radi o "najboljem", znakovi na ovoj listi ponekad preteruju.

Njima ništa nije teško: Ova tri horoskopska znaka su najproduktivnija

 1. DEVICA Device definitivno zaslužuju prvo mesto na ovoj listi. One će odraditi sve do najsitnijeg detalja, a potom se još bar tri puta vratiti na iste, kako bi proverili da li je sve "cakum pakum" i tačno onako kako su one zamislile. S obzirom da teže ka perfekcionizmu, nekada previše traže same od sebe, u pokušaju da ovaj nesavršeni svet učine savršenim.

Zodijak otkriva: Ovim osobinama najviše privlačite suprotan pol

FOTO: Pixabay  2. JARAC Šta god da urade, osobe rođene u ovom znaku misliće da su mogle da to urade bolje. Oni nikada nisu stopostotno zadovoljni sa time što rade, jer se boje da ne iznevere ljude u svojoj okolini, stoga će, čega god da se uhvate, raditi dok ne budu zadovoljni krajnjim ishodom.

3. VAGA

Vage su po prirodi veoma pedantne i uredne, a to duguju svojoj perfekcionističkoj strani. Ukoliko nešto ne bude po njihovoj zamisli, shvatiće to kao prostor za nekoga da ih napadne ili kritikuje, što se osobe rođene u ovom znaku, naširoko trude da izbegnu. Iz potrebe da im niko nikada ne nađe zamerku, rodila se i perfekcionistička strana ovog znaka.

Imaju "kratak fitilj": Ova tri horoskopska znaka su najveće svađalice

 

Izvor: BKTVNews/Nevena Žunić
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh