Astro

Venera u Škorpiji: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

Photo: Pixabay

Ljubomora, strast i tajne veze.

Venera je planeta ljubavi dok Škorpije spadaju u najstrastvenije znakove - dakle na pomolu je veoma buran i strastven period.

Ova planeta ušla je u znak Škoripije 10. septembra, gde se trenutno nalaze Jupiter i Pluton. Tokom ovog tranzita, koji će trajati do 7. januara naredne godine, vaša seksualnost i potreba za ljubavlju i intimnošću biće dodatno izražena. Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak. S obzirom da se jednim delom tranzita Venera kreće retrogradnim hodom, najviše uticaja imaće na ljubavne i finansijske aspekte života osoba rođenih u znaku Vage, Bika i Ribe.

Njima je teško udovoljiti: Ovo su najrazmaženiji znakovi u horoskopu

Bikovima će ovaj period doneti nemirne veze, sumnju i dosta lekcija na polju ljubavi. Bikovima je Venera vladajuća planeta, te stoga, sve što tokom ovog perioda naučite zapatite za buduće veze. Iako će ovaj period biti izuzetno povoljan za gomilanje novca, osobe rođene u znaku Ovna trebalo bi da obrate pažnju na svoje veze. Zapamtite, novac ne može kupiti ljubav.

FOTO: Shutterstock

Blizanci, oslonite se na svoj unutrašnji osećaj. Tokom ovog perioda bićete  izuzetno strastveni, nemojte potiskivati to što osećate - iskoristite ovaj period na najbolji mogući način, čak i ako promene nisu trajnog karaktera. Osobe rođene u znaku Raka  trebalo bi da se pripaze bivših partnera, tokom ovog perioda. Nije isključeno da će neki bivši/bivša pokušati da vas ponovo privoli kako bi ste započeli vezu iznova. Setite se razloga zbog kojih je vaša veza propala prvi put...

Mlad Mesec u Devici donosi uspeh, ali ne za sve horoskopske znakove

Lavovima će Venerin tranzit poslužiti da sve svoje veze, a ponajviše poslovne i ljubavne popravi. I ako isprva neće delovati kao da ima nekog efekta, ne zaboravite da svemu treba vremena. Device, iako vam je komunkacija jača strana, tokom tranzitnog perioda, ne bi bilo loše da povedete računa o tome koliko i na koji način (i kome) verbalno iskazujete emocije. "Triput meri, jednom seci" bi trebalo da vam bude vodilja tokom ovog perioda.

Osobama koje su rođene u znaku Vage, ovaj period biće izuzetno "mučan" kada su finansije u pitanju. Pravo je vreme da iskontrolišete svoje troškove. Što se ljubavi tiče - revidirajte svoje veze i sagledajte put kojim želite da ona ide u narednom periodu. S obzirom na to da se tranzit dešava u njihovom znaku, Škorpije će biti izuzetno osetljive i strastvene. Ipak, nemojte skupljati emocije u sebi, već ih iskažite. Nagomilane emocije - kakve god bile, kasnije mogu dovesti do problema.

FOTO: Pixabay

Mars je izašao iz retrogradnog perioda, ali će njegov uticaj tri znaka osećati i narednih nedelja

Onima koji su rođeni u znaku Strelca, ovaj period tranzita će, kao i Vagama, uticati na finansije i na ljubavni život. Vi volite sve što je lepo i luksuzno, međutim ovaj tranzit nije vreme za to. Iskoristite naredni period da se opustite i posvetite sebi. Jarčevi bi trebalo da obrate pažnju na svoja prijateljstva, naročito ona koja traju dugi niz godina. Možda vam se krug prijatelja menja, međutim nemojte zaboraviti one koji su bili uz vas kada vam je bilo najpotrebnije.

Vodolijama ovaj period donosi mnoštvo tajnovitosti, naročito kada se radi o ljubavnim vezama. Ipak, i one bi trebalo da povedu računa o svojim projektima, kao i gde ulažu svoje vreme. Sagledajte svoje poslovne i privatne odnose, i "spustite loptu" - zaslužile ste.

Najlošiji aspekt kada je novac u pitanju, ovaj tranzit ima na osobe koje su Ribe u horoskopu. Sada nije vreme za putovanja, velike troškove i luksuziranje, drage Ribe. Ostavite to za narednu godinu, bićete zahvalni sami sebi.

Osobe rođene u ovom znaku su najnaivnije, a evo ko ne veruje ni sebi samom

Izvor: BKTVNews/N. Žunić
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh