Džet set

Porodica i prijatelji uz nju: Poznata pevačica opet završila u bolnici

Photo: Printscreen Youtube

Mlada zvezda prolazi kroz težak period.

Američka pevačica Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednjih nekoliko nedelja zbog komplikacija koje su nastale nakon transplantacije bubrega.

Prena izvori bliskih pevačici Gomezova je primljena u bolnicu zbog niskog nivoa belih krvnih zrnaca, što se često javlja kao neželjeni efekat transplatacije bubrega.

Lejdi Gaga otkrila tužnu istinu koja se krije iza poslednje scene u filmu "Zvezda je rođena" (FOTO/VIDEO)

Ove vesti su došle samo nekoliko nedelja od kada je Selena saopštila da pravi pauzu od društvenih mreža.

“Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko god sam zahvalna prednostima koje nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna na tome što se mogu povući i živeti svoj život u trenutku koji mi je dat. Dobrota i podrška samo na kratko!. Samo zapamtite – negativni komentari mogu povrediti svačija osećanja. Očigledno…", napisala je ona.

Tokom svoje druge posete bolnici, Gomezova je dobila napad panike.

"Ona je imala nekoliko teških nedelja, a napad panike u bolnici je bio njena prekretnica", potvrdio je izvor za magazin Pipl, dodavši da je pevačica "na nagovor porodice pristala da poseti mentalnu kliniku".

"Shvatila je da je potrebno da potraži dodatnu pomoć kako bi rešila emocionalne probleme. Okružena je porodicom od koje dobija dosta podrške. Sada je bolje i ide na tretmane."

Pojedini mediji navode da je uticaj na njeno pogoršano zdravstveno stanje imala iznenadna veridba bivšeg dečka Džastina Bibera sa Hajli Boldvin, samo nekoliko meseca nakon raskida.

Izvor: BKTVNews/B92
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh