Džet set

Poznati pevač hitno hospitalizovan, otkazuju mu jetra i bubrezi!

Photo: Pixabay/ ilustracija

Američki glumac i pevač Dejvid Kesidi (67) hitno je prebačen u bolnicu na Floridi, nakon što su počeli da mu otkazuju jetra i bubrezi.

Pevač je hospitalizovan prošle nedelje, a prema pisanju medija izašao je veštački izazvane kome i hitno mu je potrebna transplantacija jetre.

FOTO: Wikipedia

Poznata jugoslovenska pevačica objavila fotografiju kojom je zabrinula sve: Oluje i crne noći hvala vam za životne lekcije (FOTO)

"Nažalost, Dejvid je vrlo bolestan. Dobija svu podršku koja mu je potrebna i okružen je ljudima koje najviše voli", napisano je na pevačevoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ljubitelji kultnog filma i dalje ne mogu da se pomire s njegovom smrću (FOTO/VIDEO)

Kesidi je 2014. godine priznao da ima problema sa alkoholom, a nekoliko puta ga je i policija zaustavljala upravo zbog vožnje u pijanom stanju. Kesidi je u martu otkrio i da se bori s demencijom, izjavivši tada da planira da se zbog bolesti povuče iz javnosti.

FOTO: Wikimedia/Dejvid Kesidi iz vremena kada je slamao srca tinejdžerkama

Neispričani detalji smrti poznatog srpskog glumca (FOTO, VIDEO)

Kesidijeva frizura i mladoliki izgled učinili su ga idolom tinejdžerki sedamdesetih, kao i pesme "Cherish" i "I Think I Love You" i uloga u seriji o pop pevačima "Porodica Patridž". Od tada, nastupao je na Brodveju, brojnim američkim predstavama i filmovima.

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh